Energiforbedringer - direkte tilskud til dit projekt  Online Tilbud

Der er selvsagt adskillige økonomiske fordele ved at foretage energiforbedringer i din bolig. Du kan nemlig ikke blot spare penge ved at reducere dit energiforbrug -  når du lave planlægger energirenovering af din bolig, kan du samtidig anmode om tilskud fra din energiudbyder.

Når private boligejere renoverer deres bolig kan de få tilskudt energirenovering eksempel på du skifter til lavenergivinduer. Normalt skal den enkelte den enkelte boligejer selv søge tilskud ved at henvende sig til sit energiforsyningsselskab.

3B Boligrenovering A/S er tilskudspartner ved EnergiMidt, hvorfor vi kan søge tilskud, for dig, således at vi sikre at du automatisk får tilskud til dit projekt.

Bestil et uforpligtende tilbud klik her, så modtager du et tilbud inklusiv beregning på energitilskud.

Ved 3B Boligrenovering A/S kan du selv bestemme om du selv vil søge tilskud eller vi skal gøre det for dig. Besparelsen er for dig som boligejer det samme.

Ønsker du selv at ansøge tilskud kan du med fordel ansøge Online på EnergiMidt’s portalt https://www.energimidt.dk/privat/energitilskud/ Eller du kan lade os søge på din vegne valget er op til dig. 

Prøv vores tilbudsmodul og få et gratis og uforpligtende tilbud inden 24 timer incl. Beregning på tilskud eller bestil en vores konsulenter, og få rådgivning omkring produktvalg, energibesparelser, samt energitilskud.

Kontante fordele ved at energirenovering af boligen

Du opnår

  1. Direkte tilskud fra energiforsyningsselskaberne 
  2. Besparelser på energiregningen
  3. Din bolig stiger i værdi
  4. Du kan udnytte håndværkerfradraget

og så gavner det miljøet.

Hvordan beregnes tilskuddet til energirenovering?

Energistyrelsen har fastsat en række standardværdier for energibesparelser f.eks. 1 m2 vindue eller dør, 1 m2 loftisolering osv. Med udgangspunkt i disse standardværdier beregnes energitilskuddet. Ved udskiftning af vinduer og døre beregnes tilskuddet på det samlede vinduesareal der udskiftes.

Ofte stillede spørgsmål

Kan håndværkerfradraget og tilskud til energirenovering udnyttes samtidig?

Ja – Boligejer kan udnytte håndværkerfradraget og samtidig få tilskud til energirenovering. Energitilskuddet udbetales direkte ved afslutning af projektet, mens håndværkerfradraget indberettes på selvangivelsen.

Se besparelsen du opnå ved at anvende Håndværkerfradraget

Kan alle få tilskud?

Ja- Alle boligejer kan få tilskud til energiforbedringer, dog forudsat at projektet er tilskudsberettiget, samt at energibesparelse er over bagatelgrænsen for udbetaling at tilskud.

Hvor meget kan jeg få i tilskud?

Afhængig af om du udskifter 3 m2 eller 40 m2, samt om du vælger energivinduer i energiklasse A eller B vil tilskuddets størrelse ændre sig i forhold til dette.

Tilskuddet til energirenovering beregnes efter hvor mange (kWh) kilowatt-timer, projektet giver i besparelse – Jo større besparelse, desto mere i tilskud. Så udover at gaven miljøet, reduceres varmeregningen fremadrettet, så kan der være god økonomi i at energirenovere sin bolig.

Få et gratis tilbud inden for 24 timer prøv vore tilbudsberegner eller book en af vores konsulenter for et gratis og uforpligtende tilbud. 

Eksempel

Tilskud

Efterisolering af isoleret mur

kr. 2.945,-

Isolering af tag - 150 m2

kr. 2.100,-

Udskiftning af vinduer (fra 2 lags termo til Energiklasse A) - 20 m2

kr. 1.309,-

Udskiftning af radiatorventiler

pr. stk. kr. 65,-

Luft/luft varmepumpe som supplement til elvarme – Helårsbolig

kr. 2.225,-

Luft/luft varmepumpe som supplement til elvarme – Sommerhus

op til kr. 1.061,-

Kilde: EnergiMidt

Energirenovering = besparelser for dig og miljøet

Med et fælles mål om at reducere CO2 udledningen med hele 40 procent frem mod 2020, har energiselskaberne påtaget sig deres del af ansvaret for at skabe en bedre og mere bæredygtig fremtid.

For at nedbringe udledningen af CO2 i vores atmosfære, har du derfor mulighed for at ansøge om et skattefrit tilskud til energiforbedringer hos dit energiselskab.

Opvarmning af boliger repræsenterer en betydelig del af borgenes samlede energiudgifter. Derfor er det naturligvis også vigtigt som forbruger, at se nærmere på potentielle energiforbedringer.

Med blandt andet effektive varmeinstallationer og passende isoleringsløsninger, kan du på længere sigt både skåne miljøet og din økonomi.

Hvad end du er gør-det-selv typen, eller ønsker at få udført opgaven af erfarne håndværkere, har du nemlig mulighed for at få kontante energitilskud og derved spare en masse penge. Derudover kan energiforbedringer også være med til at optimere din boligs indeklima og derved skabe et sundere indendørsmiljø.

Et af vores fem principper for et godt samarbejde er vores service koncept, der kan være med til at give dig betragtelige besparelser når du skal have renoveret din bolig. Hos 3B Boligrenovering A/S gør vi os nemlig umage med at tilbyde vores kunder overskuelige totalløsninger med kontante besparelser.

Vi ønsker at det skal være så nemt og ligetil for dig som overhovedet muligt. Derfor søger vi også tilskud fra energiselskaberne på vores kunders vegne og sikrer derved at de får hele besparelsen.

Få tilskud til

  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Isolering
  • Udskiftning af varmelementer, som for eksempel radiatorer.
  • Sol- og jordvarmeanlæg
  • Tilvalg af mere miljøvenlig belysning, såsom LED lamper
  • Og meget mere...

Håndværkerfradrag

Kunne du tænke dig at spare endnu flere penge, har du også mulighed for at gøre brug af håndværkerfradraget. Ved både at modtage tilskud og fradrag, bliver det hurtigt endnu billigere at få renoveret din bolig.

Igennem Boligjobordningen (håndværkerfradraget) kan du reducere dine lønudgifter til håndværkere. Fradraget er på 12.000 kroner pr person i husstanden der er fyldt 18 år. Kunne du tænke dig at vide mere om håndværkerfradraget og hvordan det kan gavne dig, kan du læse mere her.