Husk altid gratis opmåling - Online Tilbud på dine nye vinduer og døre her   Online Tilbud

Valg af producent

På det danske marked er der mere end 15 producenter af vinduer og døre. Herudover er der mange der importører af vinduer og døre fra Østeuropa og andre steder, så mulighederne er mange.

Som forbruger skal man være opmærksom på om hvorvidt produkterne er DVV-certificerede.

De fleste producenter har valgt at blive certificerede af Dansk Vindues Verifikation (DVV). DVV-certificerede produkter er testet til at kunne modstå det danske klima. DVV-certificerede produkter er din garanti for at dine nye vinduer fungerer som de skal. Endvidere giver DVV garanti i tilfælde af at producenten går konkurs og der efterfølgende opstå en reklamation. Her dækker DVV omkostningen, såfremt reklamationen er berettiget. Link til de producenter der er godkendte.  

Forskelle mellem de forskellige producenter.

Garanti:

Nogle giver 5 års garanti, imens andre give 10 års garanti på tilsvarende produkter.   

Design

Selvom designs på produkter som for eksempel et klassisk Dannebrogsvindue kan virke ens, så er der forskel på designet af sprosserne, i denne forbindelse henholdsvis klassisk (buet) eller moderne (glat). Endvidere kan tykkelsen på sprosserne variere fra 25 mm til 45 mm. Nogle producenter har smalle ramme- og karmprofiler, mens andre er bredere. Samme løsning fra forskellige producenter er ikke nødvendigvis ens, og det samme gælder prisen.

De forskellige producenter har forskellige prispolitik. Nogle har et omfattende farverprogram som standard, mens andre har et tillæg hvis kunden ønsker specielle farver. Nogle producenter har sikkerhedspakker med som standard, mens der kommer tillæg ved andre. Derudover bliver prisen justeret efter hvor meget produktionskapacitet den enkelte aktør har til rådighed og i forhold til eventuelle perioder med kampagnepriser.

Hos 3B Boligrenovering A/S anbefaler vi vores kunder at indhente tilbud fra flere aktører samtidig, ud fra de ønsker, du har. Ved at sammenligne tilbuddene kan der træffes en beslutning på et sagligt grundlag, hvor der bliver taget hensyn til design, type, materialevalg, energibesparelse samt mulighed for tilskud. 

3B Boligrenovering A/S rådgiver dig gennem hele processen. Vi laver totalberegninger på din opgave så du har et samlet overblik over ”totaløkonomien” inden du træffer din beslutning.

Vi håndterer hele processen fra rådgivning, opmåling, tilbud, montering, samt ansøgning og udbetaling af tilskud, når du ønsker at udskifte vinduer og døre.

Klik her for at bestille et gratis og uforpligtende møde.

Klik her og få et tilbud online med eller uden montage.

Klik her hvis du har du fået et tilbud og ønsker du en ’second opinion’.