Gør brug af håndværkerfradraget  

Folketinget har besluttet at boligerne i 2016 og 2017 har mulighed for at udnytte fradrag på højst 12.000 KR pr. person der er fyldt 18 år. Fradraget er også kendt som ”Håndværkerfradraget” men kan i 2016 og 2017 kun anvendes til klimasikring og energirenovering. Udskiftning af vinduer og døre er omfatte af energirenovering, hvorfor arbejdslønnen er fradragsberettiget.  Klik her for at få et tilbud

Som ejer af enten helårsbolig eller fritidshuse har du mulighed for at udnytte Håndværkerfradraget og spare op til 33% eller 4.000 KR pr person, når du laver energiforbedringer på din bolig.

Du kan både udnytte håndværkerfradraget og samtidig få direkte tilskud til energiforbedringer.

Med håndværkerfradraget får du et skattemæssigt fradrag for omkostninger til håndværkeren (lønomkostninger). Når du laver en energiforbedringen på din bolig ydes der tilskud til de (produkter) der anvendes.

Som Boligejer kan BÅDE UDNYTTE HÅNDVÆRKERFRADRAGET og SAMTIDIG FÅ TILSKUD TIL ENERGIFORBEDRINGER – Vi rådgiver dig om dine muligheder.

Som boligejere får du:

  1. Skattefradrag for at lave energiforbedringer på din bolig -33% på lønomkostningerne
  2. Tilskud til materialer, når du investere i energiforbedringer i din bolig.
  3. Spar op til 30% af din energiregning fremadrettet.

Få besøg af en af vores konsulenter, og få en uforpligtende snak. Så kan vi lave beregningen for dig. Bestil et møde med vores rådgiver allerede nu.

Betingelserne for boligejer at kunne udnytte håndværkerfradraget

  • Du/I skal betale skat (være skattepligt) i Danmark samt være fyldt 18 år inden udgangen af året, hvor arbejdet udføres.

  • Ægtefæller og samlevere kan dele fradraget, uanset hvem der har betalt. Hver ægtefælle/samlever kan udnytte fradrag for op til 12.000 kr for hver. Overskydende håndværkerfradrag overføres ikke automatisk mellem ægtefæller, derfor skal fradraget indtastes årsopgørelse på skat.dk

  • Hvis andre i husstanden skal anvende fradraget, skal de have betalt en del af regningen tilsvarende det fradrag de ønsker at anvende. For at kunne indberette fradraget skal regningen indbetales elektronisk.

  • Udnyttes håndværkerfradraget i forbindelse med helårsboligen skal du bo der i tidsrummet, arbejdet udføres.

  • For fritidsholdigere er det kun ejerne deres ægtefæller, der kan udnytte fradraget. Har du/I både helårsbolig og fritidsbolig, er håndværkerfradraget stadig maksimalt 12.000 Kr pr. person

Udnyt håndværkerfradragt

Når du skal skift vinduer og døre skal du vælge om du vil gøre det selv eller du ønsker en professionel løsning?

At udskifte vinduer og døre selv, er absolut den billigste løsning, for dem der kan selv. Hvis du gerne vil udnytte boligjobordningen (håndværkerfradraget) kan du med fordel få udskiftet vinduer og døre af professionelle håndværkere og udnytte fradraget er på 12.000 kr. pr. person, for alle i husstanden der er fyldt 18 år.

Når du skifter til energivenlige vinduer og døre, kan du få tilskud fra energiselskaberne til udskiftningen. Størrelsen af tilskuddet afhænger af om hvorvidt du vælger vinduer og døre med A eller B energimærkning.

Det er muligt både at udnytte håndværkerfradraget og samtidig at få direkte tilskud fra energiselskaberne.

Hos 3B Boligrenovering A/S vil du som kunde få et samlet overblik over håndværkerfradrag og tilskudsordninger, når du får et tilbud fra os. Vælger du 3B Boligrenovering A/S til at levere og montere dine nye vinduer og døre, søger vi automatisk tilskud på dine vegne. Vi sikrer at du nemt og hurtigt får et samlet overblik og samtidig får hele besparelsen.

Online tilbud på vinduer og døre med eller uden montage. Du er også velkommen bestille et uforpligtende møde med en af vore konsulenter. Bestil konsulentbesøg