I løbet af 40 år, har det lille tomandsfirma, Idealcombi, vokset sig til en succesfuld virksomhed, med mere end 500 professionelle og passionerede medarbejdere. Idealcombi er med et produktionsareal på 100.000 m 2 , en af Danmarks største uafhængige vinduesproducenter og udvikler i dag energibesparende vinduer i verdensklasse, til både privat og erhverv.

Med mere end 60 års erfaring, står Rationel bag utallige døre og vinduer i absolut verdensklasse. Den anerkendte leverandør har mere en tusinde ansatte i adskillige lande, herunder Danmark, England, Irland og Polen. Rationel forstår at kombinere stilsikre og holdbare designløsninger med tidløs funktionalitet. Fra klassisk renovering, til moderne nybyggeri - hos Rationel kan de det hele.

Primo Vinduer er en af Nordens største producenter og leverandører af vinduer, døre og karnapper og kendetegnes med årtiers erfaring for deres dansk design og produktion i særklasse.

Primo vinduer er den største producent af PVC-vinduer på det danske marked, og tilbyder produkter i både PLAST, PLAST/ALU, TRÆ/PLAST samt TRÆ/ALU. Med Primo vinduer får du 10-års udvidet garanti.

Med adskillige hundrede medarbejdere og mere end 30 års erfaring, er Outline Vinduer A/S en af Danmarks top producenter af energieffektive vinduer og døre. Fra deres base i Farsø designer, fremstiller og leverer Outline Vinduer A/S kvalitetshåndværk i træ og træ/alu, med en hurtig leveringstid på ned til syv dage. Med deres produktserier i træ, træ/alu og træ/alu Energy, gives der hele 10 års garanti.

STM Vinduer producerer døre og vinduer i høj kvalitet i mange forskellige materialer. Med STM Vinduer har du mulighed for at få nye vinduer i fyrretræ, træ/alu eller mahogni, som er tilpasse efter dit behov. Hos STM er vinduer i fyrretræ knastfrie og indeholder en høj andel af kernetræ, som minimerer fugtoptagelsen i materialet. Kernetræet indeholder stoffer som effektivt forebygger mod skimmelsvamp og dermed fremmer levetiden med den korrekte vedligeholdelse

I mere end 40 år har Hvidbjerg Vinduet produceret vinduer og døre, med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed. Hvidbjerg Vinduet er på forkant med den nyeste teknologi og har i årevis stået bag miljøvenlige vinduer i høj kvalitet. Deres produkter er CE-mærket, certificeret i henhold til Dansk Vinduescertificering, samt omfattet af Vindues industriens garantiordning.

Lad os få en uforpligtende uddybende samtale om dine overvejelser.

Husk altid gratis opmåling til dine nye vinduer og døre.

Bestil møde