HomeUncategorizedDet ligger der i en røgalarm

Det ligger der i en røgalarm

Når man skal have en røgalarm, så skal man jo også sikre sig, at man får en god røgalarm. Det nytter på ingen måde at have en røgalarm, som ikke virker. Det er jo decideret farligt. Hvis der en dag, skulle udbryde en brand eller ild, og din røgalarm ikke virker, hvad gør du så? Hvordan vil du opdage det? Hvordan vil du være sikker i dit eget hjem, hvis du ikke har en ordentlig og velfungerende røgalarm? Det er der, hvor en røgalarm test kommer ind i billedet. Læs med her.

Hvad skal du bruge i din røgalarm?

Hvad vil du gerne have i en røgalarm? Det kan virke som et fjollet spørgsmål. Den skal vel bare virke. Gør de ikke alle sammen det? Hvordan må de ellers sælge dem? Det kan da ikke være lovligt at sælge røgalarmer, som ikke virker. Det er det heller ikke, og det er svært, at gå meget forkert med en røgalarm, uanset hvilken du ender med. Men det at bygge en røgalarm, er en rigtig svær opdage, og teknologien bag den er rimelig kompleks. Så derfor kan man godt få røgalarmer, som er bedre end andre. Så ligger spørgsmålet jo bare, hvilken én skal du have fat i. Du kan altid bare gå ind på en røgalarm test, man kan finde online og så bare tage den øverste på listen. Du kan aldrig gå forkert med nummer 1. Men på den anden side, kan nummer 1 godt være lidt dyr. Og måske er noget billigere lige så godt. Så behøver man måske ikke at tage den dyreste løsning, hvis noget andet er godt nok. Men dit valg ligger imellem en ionisk røgalarm eller optisk røgalarm. Hvad er forskellen? Den ligger i hvordan røgalarmen opfatter røg i rummet. Tag for eksempel en ionisk røgalarm. Den opfatter røg i det, at den kan mærke og føle røgen. Det er i hvert fald, sådan man kan forstå, hvordan teknologien inde i alarmen. Det er nemlig en maskine, som opfatter vinden og luften i rummet, og er god imod usynlig røg, om kan opstå.

Optisk røgalarm

Optisk røgalarm er en røgalarm, som kan se røg. Maskine fungerer via infrarød optiker, så den holder faktisk øje med dit rum ved at kigge på det konstant. Denne er god imod ulmende brand, altså småligt brand, som kan udvikle sig til større brand! Der er denne god!