Gratis opmåling af vinduer og døre  Online Tilbud

BOOK OPMÅLING

fornavn
Ugyldig indtastning

efternavn
Ugyldig indtastning

email
Ugyldig indtastning

Email Address

telfon
Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

Ugyldig indtastning

At få udskiftet sine gamle døre eller vinduer kan være kompliceret, da du som boligejere har mange valgmuligheder. Derfor kan være svært at bevare et samlet overblik. Faglig rådgivning og den rette sparring er derfor vigtig, for at få en god start på dit renoveringsprojekt. Derfor tilbyder 3B Boligrenovering A/S gratis opmåling og rådgivning til dig, som skal have nye døre og/eller vindue. Ved at drage nytte af vores uforpligtende service, få du tilknyttet en specialist som tager ansvar for opmålingen og sikre en professionel sparring.

Forskellige opmålingsteknikker

Når man f.eks. skal opmåle vinduer er det vigtigt at være opmærksom på opmålingen i forhold til fugning og isolering, ligesom at det er vigtigt at tage højde for eventuelle ujævnheder i murstenshullet. Der er mange måder at gøre det på, f.eks. ved det såkaldte ”stramt mål”, hvor man måler fra kram til hul-mål, for derefter at fratrække 125mm på hver side til fugen og isoleringen.

Er du ikke helt tryg ved selv finde hulmålet, det udvendige karmmål eller justere dine mål i forhold til de relevante forudsætninger for netop dine døre eller vinduer, så bestil en gratis opmåling hos 3B Boligrenovering A/S her, og få den rigtige start på projektet.

Eksperter i energibesparelser og vedligeholdelse

Udover opmålingen har du også muligheder for at drage økonomiske-, og vedligeholdelsesmæssige fordele gennem vores rådgivning. Vi er eksperter i rådgivning af energivinduer med høj isoleringsevne. Det betyder et reduceret varmetab, der giver økonomiske besparelser på fremtidige varmeregninger.

Med vores rådgivning bliver du samtidig klogere på, hvordan du bedst muligt beskytter og vedligeholder dine valgte døre og vinduer og sikre, at de holder mange år ud i fremtiden. Vedligeholdelse og holdbarhed påvirkes af dit materialevalg og derfor er det vigtige at få den rette rådgivning for at finde døre og vinduer, som passer til netop dit behov.