Idealcombi - Vinduer og døre  

I løbet af 40 år, har det lille tomandsfirma, Idealcombi, vokset sig til en succesfuld virksomhed, med mere end 500 professionelle og passionerede medarbejdere. Idealcombi er med et produktionsareal på 100.000 m 2 , en af Danmarks største uafhængige vinduesproducenter og udvikler i dag energibesparende vinduer i verdensklasse, til både privat og erhverv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nye døre og vinduer her, inkl. Idealcombi døre og vinduer.

Priser på Idealcombi vinduer og døre

Hos Idealcombi varierer prisen typisk alt efter hvilken af den overordnet produkttype du vælger. Generelt for Idealcombi’ produkter er, at samtlige produkter indeholder PUR i konstruktionen, som giver mindre varmetab og stor styrke i konstruktionen. Idealcombi leverer kun produkter i træ/alu.

Idealcombi’ seneste to produktserier er Futura+ og Futra+i, der kan kategoriseres som de dyreste i Idealcombis dør, - og vinduessortiment. Merprisen for disse produkttyper skyldes det ultratynde design, samt høje isoleringsevne, som gør produktserierne unikke og dyrere end Frame IC og Nation IC, som er de mere klassiske produktserier.

Futura+ og Futura+i serierne leveres i henholdsvis 14 og 4 forskellige former og kombineres det med de ekstra tilbehørsmuligheder, varierer priserne med de forskellige tilvalg. 

De mange forskellige kombinationer af materialer, typer, antal og størrelser giver ligeså mange kombinationer og løsninger. Det kan derfor være en fordel at kontakte vores specialist, for at få den rette rådgivning.

Ved at vælge Idealcombi’ Contura-serie får du kvalitetsbevidste døre og vinduer med dobbelt tætningslister og kan leveres med 2-lags eller 3-lags energiruder. 3-lags løsningen har en merpris, men til gengæld opnås besparelser på dine varmeregninger. Udover den bedre isoleringsevne, er 3-lags-energiruden med til at mindske det samlet CO2-udslip.

Idealcombi har en bred produktpalette der er baseret på en innovative platform, der giver unikke muligheder og løsninger.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores lokale rådgivere der kan hjælpe på vej med dit næste projekt.

Husk altid gratis opmåling til dine nye vinduer og døre.

Bestil møde

Futura+ serien med smalle rammer

IdealCombi er kendt for deres store fokus på moderne og stilrent design. Det kommer til udtryk i deres Future+ serie, som er vinduestyper med 52 mm aluminiumsrammer i en kerne af PUR og fingerskarret træ på vinduets inderside. Du får maksimalt lysindfald og høj isoleringsevne, som kræver minimal vedligeholdelse. I videoen til højre demonstreres hvordan Futura+ vinduerne er bygget op og hvordan de isolerer.

Indhold

Facadedøre

Blandt de mest benyttet dørtyper finder du facadedøren, som typisk er placeret ved husets ydrefacade og anses typisk som hoveddøren. Der spiller mange faktorer ind, når du skal have en ny facadedør, da døren både skal passe ind i den oprindelige byggestil, give boligen et opfriskende løft, samt at udstråle robusthed og høj sikkerhed.

Med facadedøre fra IdealCombi kan du grundlæggende vælge mellem pladedøre og rammedøre, hvor det muligt tilvælge topmoderne låsesystemer. Du kan på IdealCombi' egen hjemmeside blive se af de mange muligheder af facadedøre og finde inspiration til sine næste udvendige facadedøre.

Frame IC

Udadgående facadedør/facadehalvdør

En udadgående facadedør i Frame IC-serien er et oplagt valg til dig, som ønsker en moderne og stilren facadedør. Facadedøren er monteret med udadgående hængsler og er en fordel hvis du ønsker maksimalt udnytte af rum-arealet. Udadgående facadedøre monteres på boligens ydermur og er oftest benyttet til entreen, vindfang eller som bagdør. Det anbefales at anvende udadgående facadedøre hvor udearealet er plan, for at undgå eventuelle sammenstød med dør og udendørsmaterialer. Som noget helt unik kan du med Frame IC-serien få din udadgående facadedør som halvdør, hvor den øverste del kan åbnes mens dørens nederste del er lukket – og omvendt. Denne funktion giver øget ventilationsmuligheder og kan også anvendes andre steder end ved boligens frontfacade. Halvdørs funktionen er f.eks. ideel som køkkendør. Uanset om du vælger Frame IC’ facadedøre eller facadehalvdøre har du mulighed for at få dem leveret med sprosser, stilsprosser og fyldninger. Sprosserne giver et markant øget lysindfald i bryggerset eller entreen og få din bolig til at fremstå mere åbent og imødekommende. Facadedøre med sprosser og sidesprosser fra IdealCombi leveres med to-, eller tre-lags glas, hvor tre-lags glasset sikre dig minimal varmetab. IdealCombi har med deres Frame IC facadedøre og facadehalvdøre stor fokus på indbrudssikring. Derfor leveres alle facadedørene med paskvillås, ekstra hagekolve og tre lukkepunkter som standardudstyr. Dette betyderat facadedøren er meget svær at bryde op og sikre maksimal tryghed for hele familien. 

 

Indadgående facadedør

Med IdealCombi kan du også få facadedøre i Frame IC-serien med indadgående hængsler. Dette er en fordel hvis udearealet er begrænset og du ønsker at udnytte denne plads maksimalt. Vi anbefaler indadgående facadedøre til boliger med direkte udgang til opgange, fortove og trapper, da det giver bedre passageveje. Ligesom det er tilfældet med de udadgående facadedøre i Frame IC-serien, har du mulighed for at få monteret sprosser, stilsprosser, fyldninger og spændstykke. Sikkerhedsfunktionerne med tre lukkepunkter, ekstra hagekolve og paskvillås følger med som standard.

Uanset om du vælger indadgående eller udadgående facadedøre eller facadehalvdøre har du med Frame IC-serien mulighed for at tilvælge et greb med vrider, som er den klassiske låsefunktion der kræver et vrid i og mod urets retning for at låse og låse op.

 

Udskiftning af en hoveddør fra idealcombi
En ny hoveddør til en kunde som har fået monteret en ny IdealCombi-dør

Her ses før- og efterbilleder fra et projekt, hvor en kunde har fået udskiftet den gamle hoveddør med en ny fra IdealCombi' IC Frame serien. Som det kan ses, er den nye dør udstyret med klar glas som giver en varmere velkomst, mens den nye hoveddør er monteret med ekstra lås.

 

 

 

Pladedør

 

Som noget unikt har du med Frame-serien fra IdealCombi mulighed for at leveret din facadedør som en pladedør. Facaden er således produceret med en træramme, en tynd og solid aluminiumsplade og en yderlig HDF-plade. Ydersides overflade er behandlet tre gange, så den fremstår glat, smuk og kræver minimal vedligeholdelse. Du har både mulighed for at vælge Frame-seriens pladedøre med indadgående eller udadgående hængsler – alt efter hvilken åbningsretning du ønsker. Som noget unikt kan du få produceret dine pladedøre med glasudskæringer der er tilpasset sit behov.

Til højre ses en facadedør fra Frame IC-serien med firkantet glasudskæring, som givet et åbent miljø og som passer godt ind i boligens udseende. Den sorte farvedør i pladedøren passer naturligt ind via boligens sortebelagt tag, mens dørens vinduer harmonisk afspejler vinduerne til venstre.

 

 

 

 

Nation IC

Nation IC-seriens udvalg af udadgående facadedøre er et godt valg hvis du ønsker et moderne alternativ til udskiftning af døre i en ældre bolig. Facadedøre fra Nation IC er altså udviklet specifik til give boligens facade et opløftende look uden at gå på kompromis med boligens oprindelige udseende. De udadgående hængsler maksimere inde-arealet og anbefales til mindre entreer, bryggerser og lignende, hvor udearealet tillader det. 
IdealCombi producerer også Nation IC-serien i facadehalvdøre og er et godt valg til renoveringsprojekter i ældre boliger og kan også anvendes som løsninger end ved boligens facade. Facadehalvdøren giver øget ventilationsmuligheder og er et godt valg som køkkendør eller bagdør. Ved et begrænset udeareal kan du med fordel vælge Nation IC-serien med indadvendte hængsler, så døre åbnes indad.

 

 

Om du vælger indadgående eller udadgående facadedøre i Nation IC-serien kan du tilvælge sprosser og stilsprosser for en merpris. Via IdealCombi’ tre-lags glas får du et ekstra lysindfald i rummet, mens energivinduerne sikre minimalt varmetab i forhold til dine varmeregninger. Derudover tilfører sprosserne en mere åben og modtagelige atmosfære for dine gæster, og da Nation IC-serien leves med tre-punktslukke og sikringsbeslag, er sikkerheden stadig i højsæde.

Via IdealCombi’ agile produktion kan facadedøren tilpasset lige netop dit behov kan f.eks. leveres som dobbeltdør og med faste sidepartier, som øger lysindfaldet i rummet.

 

 

Låsesystemer som tilvalg

Ønsker du forøget og topmoderne låsesystemer kan du vælge IdealCombi’ ROTO DoorSafe som tilvalg. Dette el-låsesystem er et rigtig godt alternativ til den klassiske mekaniske låsesystemer og gør det både sjovt, nemmere og sikre at låse din bolig.

 

Du kan finde mere inspiration omkring IdealCombi' udvalg af låssystemer til facadedøre ved at kigge her.

 

 

Facadedør med kodetastatur fås i rustfrit stål og med indbygget LED-lys og låses op via en 4-6 cifret kode. Derudover har du mulighed for at aktivere op til 20 forskellige koder, så familiemedlemmer og venner kan tildeles sin helt egen kode. Kodetastaturet leveres med LED-lys og gør det derved nemmere at låse og låse op i mørke.

Du kan også låse din facadedør og låse den op via et top moderne og sikkert bluetooth system. Låseenheden i facadedøren er produceret i rustfrit stål og med LED-lys, som sikre nem betjening selv i mørket.

 

En tredje mulighed er at tilvælge en fingeraftryksscanner i facadedøren som sikre nem og lynhurtig adgang til din bolig. Enheden i døren er produceret i rustfrit stål med LED-lys og kan lagre 150 forskellige fingeraftryk.

 

Fælles for alle tre el-låsesystemer er, at de kan tilkobles en fjernbetjening som kan række op til 10 meter væk fra facadedøren. I tilfælde at du mister fjernbetjeningen eller den bliver stjålet, kan systemet nemt og hurtigt nulstilles og eventuelle resterende fjernbetjeninger genprogrammeres.

 

Terrassedøre

Terrassedøre er det oplagte valg hvis du ønsker nem passage og adgang til udearealer fra din bolig, og ønsker maksimalt lysindfald og ventilation. Med IdealCombi’ store udvalg af terrassedøre i forskellige produktserier, har du rig mulighed for at få skræddersyet døre, som passer til lige netop dit behov. Her har vi lavet et overblik over de serier og dørtyper som vi tilbyder med IdealCombi.

 

 

Du kan med IdealCombi vælge mellem fire typer af terrassedøre; Frame IC, Nation IC og Futura+ og Fatuta+I. I afsnittet under kan du læse mere om deres kendetegn og forskelligheder, mens du kan finde yderligere information omkring IdealCombi' forskellige terrassedøre på deres egen hjemmeside.

Frame IC

Det stilrene og moderne design i Frame IC-serien give sig moderne terrassedøre med høj indbrudssikring. Med Frame IC-serien har du mulighed for at vælge mellem indadgående eller udadgående hængsler, alt efter hvilken døråbning du ønsker.

 

 

En terrassedør af Frame IC-serien som er produceret af IdealCombi

Terrassedøren til venstre er fra IdealCombi' IC Frame serie og er leveret med tre-lags glas og 42 mm vandrette sprosser. De udadgående rullepakvil og grebs-aktive bremser giver fuld kontrol ved åbning og lukning, og er ideel som afgang til terrassen. Glaskombinationen giver både god udsigt til udendørsarealerne og sikre samtidig er stort lysindfald, uden at gå på kompromis med isoleringsevnen.

Ved et begrænset udendørsareal kan det være en fordel med indadgående hængsler, f.eks. i forbindelse med mindre altaner, terrasser og balkoner. Den udadgående døråbning kan derimod være en fordel hvis inde-arealet er begrænset, f.eks. ved mindre børne-, og soveværelse eller gange.

Uanset om du vælger indadgående eller udadgående terrassedøre i Frame IC-serien, kan du få dem leveret med specialdesignet spændstykker, sprosser, stilsprosser og fyldninger som tilvalg.

Du kan altså frit vælge mellem alt lige fra ét stort vinduesflade til flere feltet sprosser og fyldninger. Med Frame IC er du garanteret indbrudssikre terrassedøre, da de leveres med 3-punktlukke, justerbar rullekolver, sikkerhedsslutbrik og grebsaktiveret bremse som standard.

Her har en dansk boligejer fået sat nye terrassedøre i fra IdealCombi. I samarbejde med vores lokale rådgiver, fandt boligejeren frem til de terrassedøre som passede perfekt ind i forhold til resten af boligen. Denne hvide farve passer godt ind i husets oprindelig udseende, ligesom at den effektive isoleringsevne og store glasflader sikre solindfald og god udsigt.

Du kan altså frit vælge mellem alt lige fra ét stort vinduesflade til flere feltet sprosser og fyldninger. Med Frame IC er du garanteret indbrudssikre terrassedøre, da de leveres med 3-punktlukke, justerbar rullekolver, sikkerhedsslutbrik og grebsaktiveret bremse som standard.

Her har en dansk boligejer fået sat nye terrassedøre i fra IdealCombi. I samarbejde med vores lokale rådgiver, fandt boligejeren frem til de terrassedøre som passede perfekt ind i forhold til resten af boligen. Denne hvide farve passer godt ind i husets oprindelig udseende, ligesom at den effektive isoleringsevne og store glasflader sikre solindfald og god udsigt.

 

Nation IC

Terrassedøre fra Nation IC-serien er det oplagte valg, hvis du ønsker at beholde det klassiske look, som samtidigt er stilrent og spændende. Du har mulighed for at vælge mellem indadgående eller udadgående døråbning, ligesom det er tilfældet med Frame IC-serien.

Til højre ses et eksempel på hvor elegant og harmonisk Nation IC døre løfter en bolig fra 1990, uden at gå på kompromis med den oprindelige byggestil. I dette tilfælde er der monteret to gange dobbeltdøre med seks sprosser i hver dør, som giver udsigt til den omkringliggende natur og et optimalt lysindfald i boligen.

 

Futura+ & Futura+i

Med IdealCombi har du mulighed for at få udadgående terrassedøre i Futura+ serien, som er særlig karakteriseret ved dets top moderne design. De slanke rammer og store glasflader giver sammen med den høje energiperformance et af markedets bedste løsninger når det kommer til topmoderne terrassedøre.

Terrassedørene er sidehængte med skjulte hængsler og leveres med kantstanglås med 3-punktslukker, sikkerhedsslutbrik og rullepaskvil.

Med den moderne grebsbetjente bremse har du mulighed for at låse terrassedøren i en vilkårlig åben position og giver mulighed for maksimal ventilation under sikre forhold. Terrassedøre fra Futura + serien kan leveres som enkeltdør eller dobbeltdør, med eller uden faste sideparter.

IdealCombi har videreudviklet den karakteristiske Futura + serie med deres nye Futura +i serie, som tilbyder terrassedøre med en helt unik kip-dreje funktion. Dette er den foretrukne løsning til dig som har et begrænset udeareal, som fx ved en fransk altan, altangang eller mindre terrasser, og et begrænset inde-areal.

 

 

Kip-funktionen gør det muligt at åbne dørens øvre del, uden at åbne døren i sin oprindelige funktion. Denne funktion er ideelt ved soveværelser og som køkkendør da det giver gode ventilationsmuligheder uden at gå på kompromis med det omkringliggende areal. Holdes grebet i en lodret nedadgående position er døren låst, mens døren åbnes ved at føre grebet op i en 90 graders vandret stilling. Endelig udløses kip-dreje funktionen ved at føre grebet op i en opadgående lodret position. Ved at aktivere kip-funktionen i frigives ca. 20 mm til ventilation og udluftning. Dette varierer dog alt efter rammehøjden. Uanset om du vælger terrassedøre fra Nation IC, Frame IC eller Futura +, kan du vælge mellem to lags glas og tre lags glas. Ved at vælge tre lags energivinduer til dine terrassedør for en merpris, får du den bedste isoleringsevne og vil dermed kunne spare mange penge på dine fremtidige varmeregninger.

Skydedøre

Med IdealCombi har du mulighed for at få topmoderne og stilrene skydedøre, som primært anvendes som direkte udgang til terrasser, altaner, altangange og balkoner. Skydedørene kræver mere plads end f.eks. terrassedøren,

men giver til gengæld mulig for større udsyn til den omkringliggende natur, samt markant større lysindfald i boligen. Du kan finde yderligere information og blive inspireret af IdealCombi' spændende udvalg af skydedøre på deres hjemmeside, ved at klikke her.

 

 

Futura+

Med Futura+ serien kan du grundlæggende vælge mellem tre typer af skydedøre. Med den klassiske skydedørsfunktion får du en stående og en gående del, hvor de gående del af døre kører på skinner langs bund, - og toprammen. Er arealerne inden, - og udenfor begrænset, men plads i boligens ydre væg, er skydedøre det optimale valg.

Via IdealCombi’ Futura+ serie har du også mulighed for at vælge dobbeltrettet skydedøre. Denne løsning kræver endnu mere plads i boligens ydervæg i forhold til en enkeltrettet skyde, men giver endnu udsigt samt lysindfald.

 

Denne konstellation består af to modsatgående dørramme som er placeret midt i skydedøren ved en lukkede position. Ved at åbne begge de gående dele skydes to dørrammer frem og kan dernæst køres langt de stående dele på ydersiderne. På billedet herunder ses en dobbeltrettet skydedør som sikre masser af energi, ventilation og udsigt.

Ønsker du skydedøre med niveaufri og den nemmeste adgang tilbyder IdealCombi’ via Futura+ serien skydedøre med lav bundtrin. Dette er den optimale løsning hvis du ønsker den nemmeste passage når du skal ind og ud af boligen.

Som det er tilfældet med enkeltrettet skydedøre, består denne dørtype af en stående og en gående del, hvor den gående del køres på ydersiden af den stående ved åbning. Skydedøren er afslået når grebet står i en lodret position, mens det åbnes ved at dreje grebet op i en vandret position. Herefter skydes den gående del af vinduet cirka 6 mm væk fra boligens ydermur og kan derefter let køres til siden via skinnerne i top og bund.

Uanset om du vælger enkeltrettet eller dobbeltrettede skydedøre, eller med lav bundtrin har du med IdealCombi mulighed for at vælge sikkerhedsslutbrik, rullekolvepaskvil med kravetap, indenvendige spalteventil og aflåselig cylinder som tilvalg.

 

IdealCombi - Vinduer

Hos IdealCombi er deres store udvalg af vinduer opdelt efter kategorier. Her kan du få et overblik over de mange forskellige muligheder du har, for at opnå skræddersyet løsninger med produkter fra Idealcombi. Fælles for dem alle er, at du har mulighed for at vælge mellem to- eller tre-lags glas som er henholdsvis B-mærket og A-mærket. De B-mærket to lags-vinduer opfylder alle nuværende BR15 energikrav, mens A-mærket vinduer fra IdealCombi opfylder de kommende BR20 krav via markeds bedste isoleringsevne.

 

Ønsker du at læse mere om de mange forskellige vinduestyper og muligheder du har med IdealCombi, kan du finde mere materiale på deres hjemmeside. Her kan du bl.a.a sortere efter moderne, klassiske og specieldesignet vinduer. Du kan også blive inspireret på IdealCombi' Inspirationsside, hvor du kan se forskellige cases af bygninger med nye IdealCombi-vinduer.

Topstyrede vinduer

Ønsker du et topstyret vindue har du med IdealCombi mange muligheder, da de produceres med mange forskellige funktioner. Et topstyret vindue er oftest benyttet i ét-plans byggerier, hvor vinduets ovre del kører ned langs karmens sider, når vinduet åbnes. Dette giver bedre ventilationsmuligheder. Vi anbefaler særligt topstyret vinduer til sove- og børneværelser, da åbningsfunktionen er nem og kan benyttes både af både børn og voksne grundet grebets position i den nedre del af karmen. 

 

 

 

Da topstyrede vinduer er et af de mest benyttet vinduestyper til danske boliger, især til parcelhuse, kan prisen i høj grad variere i forhold til pris, leveringsomstændigheder, montage og lignende. Derfor anbefaler vi dig at tage kontakt til en af vores erfarne rådgivere, som kan give dig konkret information i forhold til netop din bolig.

Frame IC & Nation IC

De topstyret vinduer kan også fås i Frame IC-serien. Frame IC-serien er er godt valg til dig, som ønsker den stærk og vedligeholdelsesfri yderside og det harmonisk trædesign på indersiden.

Træ/alu-vinduer er særlig populært blandt boligejere der ønsker at bibeholde boligens klassiske udseende. I samme produktgenre tilbyder IdealCombi også de topstyret vinduer i Nation IC-serien som har mange lighedstræk med Frame IC-serien.

Den primær forskel er, at Nation-IC leveres med en udvendige alu-profil med tilhørende kitfals, mens Frame IC-serien er med glaslister, ligesom at Nation IC-seriens inderside leveres med en rundede profilkehl.

Et topstyret vindue fra Futura+ serien kendetegnes ved det elegante og innovative design, samt den stor glasflade og de slanke rammer. Futura+ er produceret med en udvendig aluminiumsprofil og PUR (polyurethan) på indersiden, som sikre en høj isoleringsevne og lav vedligeholdelse.

 

 

Her ses en bolig som har fået udskiftet sine gamle vinduer med topstyret vinduer med Frame IC serien. Som det ses på billedet, passer de elegante træ/alu vinduer perfekt ind i den klassiske byggestil, og vil ikke kræve meget vedligeholdelse i fremtiden. Frame IC er altså et godt valg hvis du ønsker at renovere din bolig med vinduer som passer ind i den oprindelige byggestil, og som passer ind som helhed.

 

 

Vendbare vinduer

Med vendbare vinduer fra IdealCombi kan vinduets karm dejes 180 grader, hvilket kan være en fordel hvis det er besværligt at udføre rengøringsopgaver udefra. Vendbare vinduer kan altså være en løsning i forbindelse med etagebyggerier med krav om store vinduer med høj lysindfald.

 

Uanset om du vælger i Frame IC, Nation IC eller Future+ vendbart-vinduer, får du en låsefunktion som fungerer som en sikker ventilationsmulighed. Vinduet kan således åbnes og holdes i en aflåst position og fungerer også som børnesikring. Betjeningen af åbne-, og lukkefunktionen sker vis paskvilgren som er placeret midt i vinduets underramme.

Futura+

Med Futura + vendbart vinduer kan du vælge mellem to-lags og tre-lags glas med en åbningsfunktion der kan køre vinduet ud i en 180 graders horisontal vinkel i forhold til vinduets sider.

Futura+ skiller sig ud for Frame IC og Nation IC via sit innovative og lidt frække design som er et godt valg til nybyggeri. Dette gør især et vendbart vindue i Futura+ serien interessant i forhold til nybyggerier og for dig, som ønsker at tilfære et innovative og spændende touch til din bolig.

Frame IC & Nation IC

Vendbare vinduer i Frame IC og Nation IC serierne er det oplagte valg til dig, der ønsker klassisk vinduer med høj funktionalitet. Ved begge serier giver de smidige funktioner mulighed for at åbne vinduet i en ca. 170 grader vinkel.

Både Frame IC og Nation IC er produceret i klassiske træ materialer med en tilføjet aluminiumsprofil på yderside som sikre minimal vedligeholdelse. Den primær forskel er, at Nation-IC’ udvendige alu-profil er med kitfals, mens Frame IC-serien er med glaslister, ligesom at Nation IC-seriens inderside leveres med en rundede profilkehl.

Sidehængte vinduer

De sidehængte vinduer fra IdealCombi er produceret med rullepaskil og indgår i et elegant sammenspil med et paskvilgreb, som er placeret midt på sidekarmen. Denne installation gør det muligt at aktivere låsemekanismen et vilkårligt sted når vinduet er åbent, blot ved at føre grebet ned i en lodret position.

 

Sidehængte vinduer fra IdealCombia er godt valg, hvis du ønsker et stor lysindfald og bedre ventilation. For øget isoleringsevne anbefaler vi de A-mærket tre-lags vinduer, som kan vælges i både Futura+, Frame IC og Nation IC serierne.

Futura+

Vælger du sidehængte fra Futura+ serien får du innovative og elegante vinduer med markante og profileret karme, som passer perfekt til moderne byggeri. Konstruktionen af PUR/alu sikre dig vinduer i yderst stærke materialer med minimale vedligeholdelseskrav.

Frame IC & Nation IC

Med Frame IC eller Nation IC serierne holdes vinduet lukket med anverfere som er placeret midt på sidekarmen. Vinduet leveres med moderne stormjern som bruges til at holde vinduet åbnet i en fastholdt position. En primære forskel på disse serier og Futura+ serien er, at Frame IC og Nation IC leveres med sprosser og stilsprosser der kan tilpasses efter dit behov.

Et eksempel på hvordan sidehængte Frame-vinduer med sprosser fuldender en nyrenoveret bolig. Læg mærke til hvor elegant og naturligt vinduerne passer ind og holder en perfekt balance mellem boligens oprindelige byggestil og renoveringsgennemførelsen.

 

Her ses et eksempel på hvordan et sidehængte vinduer passer harmonisk ind i et børneværelse og sikre et maksimalt og inspirerende lysindfald. Med sidehængte vinduer fra IdealCombi kan du også få aflåselig cylindere og greb med børnesikring som tilvalg, hvilket vi anbefaler til vinduer til børneværelser. Du har også mulighed for at tilvælge indvendige spalteventiler som fjerner dug fra ruden og er med til at danne de bedste rammer for dine børn.

 

Dannebrog vinduer

Gennem Frame IC og Nation IC serierne kan du vælge Dannebrogsvinduer og få dem designet så de opfylder dine ønsker. Vi sørger for, at vinduerne bliver produceret med sprosser og stilsprosser der passer bedst til din bolig, og vi hjælper dig samtidig med at få overblik over de mange tilvalgsmuligheder.

Vinduerne kan leveres både med justerbare anverfere og indvendige stormjern, som fastholder vinduet i en fastholdt åben position. Et alternativ til dette er en justerbart sikkerhedsslutbrik, hagekolver og pasvilgreb. Dannebrogsvinduer fra IdealCombi er produceret i træ/PUR/alu materialer og giver dig modstandsdygtige og vedligeholdelsesbegrænset ydersider og et harmoniske træ-look på indersiden.

 

Ønsker du det klassiske valg anbefaler vi dig at vælge dannebrogsvinduer med sprosser, som giver et mere gammeldags og idyllisk look. Til højre har boligejeren valgt dannebrogsvinduer fra Nation IC serien, hvor de fire store vinduer på husets langside er produceret med både vandrette og lodrette sprosser. Dette er med til at holde husets oprindelige udstråling efter en klassisk og stilfuld renovering.

 

Fastramme Vinduer

Fastramme-vinduer fra IdealCombi produceres i både Futura+, Futura+i og Frame IC serien og er kendetegnet ved at de ikke har nogen åbnefunktion. Fastramme-vinduerne sidder altså permanent fast i karmen og bruges udelukkende som kilde for øget lysindfald.

Vi anbefaler derfor kun denne type vindue i situationer, hvor det pågældende rum er udstyret med andre vinduer med åbningsfunktioner. Dette gælder både i forhold til lovkravene om redningsåbning og i forhold til ventilations- og udluftningsmuligheder.

Futura+ & Futura+i

Med fast ramme-vinduer i Futura+ serien får du materialer i aluminium-PUR-træ som er højisolerende og energibesparende. Futura+ er kendetegnet ved de slanke og moderne rammer og er et godt valg til moderne boligbyggerier. Ydersiden er konstrueret med en aluminiumsprofil, mens indersidens PUR-materialer sikre dig lav vedligeholdelse og en samlet energibesparelse på din varmeregning.

Futura+i serien er en opgradering af Futura+ vinduer hvor der er sat endnu større fokus på nedbringelsen af det samlet energiforbrug, samt på de langsigtede økonomisk besparelser. Med fast ramme-vinduer fra Futura+i serien får du både en aluminiumsprofil på karmens yderside og inderside, hvilket er oplagt til dig som ønsker total vedligeholdelsesfri vinduesløsninger.

 

I dette smukke irske hus er det store vindue i midten af husets gavl et fast ramme vinduer fra IdealCombi’ Futura+ serie. Dette øger lysindfaldet i boligen markant, bringer forøget energi i rummet og giver en bedre udsigt til den omkringliggende natur. Valget af Futura+ vinduer giver boligens udvendige facade et moderne og stilfuld udseende.

 

Et fast ramme vindue fra Frame IC serien er her et eksempel på hvordan fastramme vinduet til højre er et perfekt supplement til det sidehængte vindue til venstre. Denne kombination giver både øget udsigtsforhold, samt lysindfald i boligen.

 

Andre Vinduestyper

Hos 3B Boligrenovering A/S har vi stor erfaring med at rådgive vores kunder i forhold til de mange muligheder der er med vinduer fra IdealCombi. Vi kan rådgive dig med løsninger som opfylder netop dine krav – uanset hvor specifikke de er.

I tæt samarbejde med IdealCombi kan vi f.eks. løse meget situationsbestemte og krævende arbejdsopgaver. Dette kunne være projekter der kræver facadekassetter, skoddeelementer, glas-til-glas hjørnevinduer og facaderammer.

Ønsker du helt unikke løsninger til din bolig er du altid velkommen til at tage kontakt til en af vores lokale rådgivere som kan hjælpe dig med afklaring, inspiration og gode råd til din konkrete situation.

Sidestyrede vinduer

Sidestyrede vinduer fra idealCombi har en lignende funktionalitet som de sidehængte Futura+, Frame IC og Nation IC vinduer. Forskellen er at vinduet kører ud langs under- og overkarm når vinduet åbnes. Dette giver bedre udluftnings- og rengøringsmuligheder, da vinduet kan åbnes 90 grader. Sidestyret vinduer er altså et godt valg ved etagebyggeri, hvor det er svært at rengøre vinduerne udefra.

Ved en lukket position har du mulighed for at vælge mellem justerbare anverfere eller paskvilgreb, hagekolver og justerbar sikkerhedsbrik. Som det er tilfældet for alle tre serier, har du med sidestyret vinduer fra IdealCombi mange tilvalgsmuligheder. Ved at vælge tre lags-vinduer som tilvalg opnår du større energibesparelser, uanset som du vælger vinduerne med eller uden sprosser. Ydermere kan de sidestyret vinduer produceres med aflåselige cylindere som tilvalg.

Kip & Kip-dreje

Kipvinduer er dit foretrukne valg hvis du ønsker gode muligheder for udluftning, men ikke har den nødvendige ud- eller indvendige passage. Dette kunne for eksempel være tilfældet med kældervinduer. Kipvinduer er opbygget således, at vinduet har en bundhængt funktion hvorfra karmens øvre del kan åbnes indad. Denne åbningsfunktion sker via paskvilgrebet som er monteret på vinduets top- eller sideramme. Stilles paskvilgrebet i en lodret stilling er kip vinduet i en lukket tilstand, mens den øvre del af karmen åbnes ved at føre grebet i en vandret position. Med kipvinduer fra Idealcombi har du mulighed for at tilvælge indvendig spalteventil i karmen, som giver ventilation til rummet - selv med vinduet lukket. Mens kipvinduer fra IdealCombi kun fås via deres topmoderne Futura+i serie, kan du også få kip-dreje vinduer i Futura+i og Contura Nation serierne.

Forskellen på kip-vinduer og kip-dreje-vinduer er, at kip-dreje-vinduer også kan åbnes via den sidehængte åbningsfunktion. Dermed kan vinduet både åbnes i en indadgående retning i toppen og siden. Den sidehængte åbning udløses ved at dreje paskvilgrebet op i en lodretstående position. Contura Nation serien er produceret i træ/alu materialer, mens du har mulighed for at kombinere vinduet med Nation IC facadedesign, for at holde en ensartet line i hele boligen. Vi anbefaler Kip-dreje-vinduer til dig som har begrænset passage ved vinduets yderside, da dreje funktionen gør det muligt at rengøre vinduets ydre glas- og karmflader indefra.

 

 

Bestil møde