Kvalitet betaler sig  

STM Vinduer producerer døre og vinduer i høj kvalitet i mange forskellige materialer. Med STM Vinduer har du mulighed for at få nye vinduer i fyrretræ, træ/alu eller mahogni, som er tilpasse efter dit behov. Hos STM er vinduer i fyrretræ knastfrie og indeholder en høj andel af kernetræ, som minimerer fugtoptagelsen i materialet. Kernetræet indeholder stoffer som effektivt forebygger mod skimmelsvamp og dermed fremmer levetiden med den korrekte vedligeholdelse

Vinduer

Som noget helt unikt tilbyder STM Vinduer naturlige og langtidsholdbare løsninger i mange forskellige materialer. Uanset dine præferencer eller behov, har du med STM Vinduer rig mulighed for at vælge mellem klassiske og elegante løsninger der passer til din bolig. I de efterfølgende afsnit kan du læse mere om de forskellige løsningsmuligheder, samt hvad du skal være opmærksom på i forhold til disse.

Du kan let finde yderligere inspiration på STM Vinduer' hjemmeside, hvor du i menuen til venstre finder en indholdsfortegnelse af de forskellige materialetype du har med vinduer fra STM. Du kan også finde inspiration ved at prøve Vinduesdesigneren fra STM, hvor du selv kan vælge hustyper og sammensætte forskellige døre og vinduer med farver. Dette er et godt virtuelt redskab, hvis du søger alternativer til dine nuværende vinduer.

Fyrretræ

STM Vinduer' produkter i knastfri fyrretræ giver dig rene og pæne overflader, som er med til at give vinduet et harmonisk og naturligt look. Med høj fokus på kvaliteten af de valgte materialer, garanterer STM Vinduer en minimumsandel på 90% kernetræ, hvilket betyder, at materialet ikke optager mere end 20% fugt. Dette niveau er lavere end forrådnelsesprocessen som starter ved 30% fugt. Du er altså sikret holdbare og bæredygtige vinduer, som vil holde mange år ud i fremtiden med den rigtige vedligeholdelse. Derudover indeholder kernetræet stoffer som effektivt forebygger mod svampe- og skimmelbakterier og dermed fremmer levetiden, såfremt at vedligeholdelsesanbefalingerne er overholdt. Hos 3BB anbefaler vi at vaske rammer, glaslister og karme mindst én gang om året, mens greb og hængsler smøres to gange årligt. Med STM Vinduer kan du vælge mellem de to produkttyper Sapino A og Sapino B.

Den primære forskel ligger i vinduets ydeevne i forhold til varmetab. Varmetabet af et vindue måles gennem U-værdien hvor Sapino A’ tre-lags energiglas er A-mærket, og sikre dig bedre isolering. Dermed kan du opnå besparelser på din fremtidige varmeregninger. Denne øget isoleringsevne betyder at Sapino A-vinduer typisk er dyre end STM’ Sapino B-vinduer, som leveres med to-lags energiglas. Fælles for de to vinduestyper er, at begge termoruder er produceret med varmekant. Med fyrretræsvinduer fra STM kan du, uanset om du vælger Sapino A eller B, få karme og sprosser tilpasset dit behov. Som standard er vinduerne produceret med 52 x 115 mm karme og 24 mm energisprosser, mens du for en merpris kan få leveret dine vinduer med 52 x 90mm eller 52 x 144 mm karme og med 42 mm eller 64 mm sprosser.

Anthrazitgr

Grangrøn

Signalgrå

Blågrå

Gråbrun

Signalrød

Brun

Brun

Lysegrå

Smaragdgrøn

Brunrød

Mahognibrun

Sort

Creme Hvid

Ren Hvid

Svenskrød

Ensianblå

Olivengrøn

Som standard kan du vælge mellem disse 17 farver, mens du for en merpris har muligheder for at få leveret dine nye vinduer fra STM med et farvevalg som er skræddersyet til din bolig. Vil du vide mere om de forskellige fyrretræs-løsninger som STM Vinduer tilbyder, er du altid velkommen til at tage kontakt til en af vores lokale rådgivere.

Træ/Alu

Ønsker du vinduer med minimal vedligeholdelse samt et klassisk og naturligt look, kan du nemt blive inspireret af STM Vinduers produktløsninger i Træ/Alu-materialer. Denne vinduestype er kendetegnet for den klassiske trækonstruktion, som giver et elegant og naturlig udseende på indersiden, samt en pulverlakeret aluminiumsprofil på vinduets yderside. Under produktionen foretages en 9-trins behandlingsproces af disse aluminiumsprofiler, som sikre en høj kvalitet der er facadegodkendt af producenten. Træ/Alu-konstellationen betyder, at vinduets yderside kræver minimal vedligeholdelse og er perfekt egnet til de barske danske vejrforhold. Vinduets inderside er produceret i fyrretræ og passer derfor harmonisk og elegant ind i STM Vinduers sortiment af dørløsninger, uanset om du vælger ramme- eller pladedøre. For at tilbyde løsninger der harmoniseres på tværs at STM’ døre- og vinduesprodukter, er samtlige fyrretræsmaterialer overfladebehandlet efter ”2 ØKO”, samt topbehandles med vandbaseret maling i STM Vinduers elektrostatiske anlæg.

Helt grundlæggende kan du vælge mellem produktstyperne Tinium 2020, Tinium 2020+ og Tinium 2. STM Vinduers Tinium 2020 og Tinium 2020+ er begge produceret med 3-lags lavenergiruder med varmekant, ligesom at deres højisolerede kompositkonstruktioner er bygget således, at de kræver minimal vedligeholdelse. Rudekonstruktionen betyder at vinduernes varmetab er reduceret, hvilket gør det muligt at spare penge på dine fremtidige varmeregninger. Disse A-mærkede produkter fra STM Vinduer kan ligeledes designes efter dit specifikke behov i forhold til karmens tykkelse, sprosser og farvevalg. STM’ B-mærkede Tinium 2-vinduer leveres med to-lags lavenergiruder med varmekant og skrå fals i kompositmateriale, hvor du kan vælge at få dem leveret med energisprosser som kan tilpasses efter dit behov. Som standard er Tinium 2-vinderne produceret med en 52 x 115 mm karm, mens du for en merpris kan få monteret 52 x 144 mm karme.

Creme Hvid

Sort

Koboltblå

Anthrazitgrå

Ren Hvid

Mahognibrun

Sortgrøn

Brunrød

Trafikgrå

Trafikgrå

Lysegrå

Med Træ/Alu-vinduer fra STM kan du som standard vælge mellem disse ti forskellige farver, som er vist i det ovenstående. For en merpris har du mulighed for at vælge mellem specielfarver. I tilfælde af dette anbefales du at tage kontakt til en af vores lokale rådgivere, som kan præsentere dig for de mange farvemuligheder.

Mahogni

Som noget helt unikt producerer STM Vinduer produkter i ædelt mahogni. Med et stort fokus på kvalitetskontrol er du sikret, at materialet bliver leveret uden knaster eller skæmmende revner. Mahogni indeholder fra naturens side mange olier som gør træet særdeles langtidsholdbart og modstandsdygtig overfor svampe og råd. Med træbundglaslister af mahogni som standard får du gennemarbejdede og harmoniske vinduer, som med den rette løbende behandling, vil holde mange år ud i fremtiden.

For at sikre levetiden, samt de rødbrune farver, er vinduet overfladebehandlet med olier som bl.a. indeholder linolie og kinesisk træolier. Som standard er STM’ mahogni-produkt, Mogano, produceret med 2-lags lavenergirude med varmekant, 52+ 115 mm karm, ligesom du kan tilvælge 24 mm energisprosser. For en merpris kan du få leveret dine nye mahognikarme med alu-bundglaslister, samt tykkere karme og sprosser.

Til højre ses en ydredør i mahogni fra STM Vinduer, som er fuget på indersiden og ydersiden og er leveret med tolags-glas.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om vinduer fra STM, kan du blive kontaktet af en af vores lokale konsulenter og samtidig få et uforpligtende tilbud på STM-vinduer, der passer til netop din bolig:

 

Bestil møde