Husk altid gratis opmåling - Online Tilbud på dine nye vinduer og døre her   Bestil møde

SERVICEKONCEPT - FORDI KUNDEN ER I CENTRUM

Her hos 3B Boligrenovering A/S rådgiver vores erfarne konsulenter dig vedrørende dine muligheder og vores service koncept giver dig flere forskellige fordele

  • Tilbud på flere løsningsmuligheder
  • Skræddersyet løsninger til din bolig
  • Tilbud inden for 24 timer
  • Nemt og hurtigt overblik over omkostninger og besparelser
  • Fast pris på opgaven

Dette er blot nogle af fordelene ved 3B Boligrenovering A/S. Kunne du også tænke dig at få et godt tilbud, så bestil en konsulent - det er gratis og uforpligtende

DE 5 PRINCIPPER

I 3B Boligrenovering A/S har vi defineret et servicekoncept med udgangspunkt i 5 principper for et godt samarbejde med vores kunder.

  • En aftale er en aftale
  • Konkurrencedygtige priser
  • Faglig rådgivning
  • Det skal være nemt for kunden
  • Kvalitet til tiden

PRINCIP 1: EN AFTALE ER EN AFTALE - OG EN GOD AFTALE ER EN SKRIFTLIG AFTALE

Når du laver en aftale med fra 3B Boligrenovering A/S, så laver vi en skriftelig aftale, så der ikke er tvivl om hvad der er aftalt.

3B Boligrenovering A/S bruger ”AB- forbruger” som anbefalet Energistyrelsen, Dansk Byggeri samt Forbrugerrådet

Vi gennemgår sammen opgaven. Med udgangspunkt i jeres ønsker udarbejder vi et eller flere tilbud.

Aftalen indeholder en fast pris, samt en tidsplan for arbejdets start og forventet afslutning. Som kunde ved 3B Boligrenovering A/S får du ingen ubehagelig ekstraregning.

I tilfælde af behov for eventuelle ændringer i aftalen, vil disse ændringer ligeledes være skriftlige. En god aftale er en skriftlig aftale

PRINCIP 2: KONKURRENCEDYGTIGE PRISER - VI PRISMATCHER ALT OG KAN ALTID TILBYDE ET BEDRE ALTERNATIV

Med 3B Boligrenovering A/S får du de skarpeste priser på alle produktgrupper. Vi har løsningen uanset om du er interesseret i design, maksimal energibesparelse eller bare den billigste løsning.

Den billigste løsning er ikke nødvendigvis den, der giver kunden de lavest samlede omkostninger.

Ved at se på den samlede løsning, kan vores kunder ofte opnå et bedre alternativ i form af bedre garanti, bedre isoleringsværdier, større rabat, direkte tilskud og indbrudssikring for samme pris.

3B Boligrenovering A/S tilbyder naturligvis prisgaranti på alle vores løsninger. Læs mere her.

Har du fået et tilbud fra en anden aktør - så test os og lad vores påstand om prismatching komme an på en prøve. Hvis vi må give et tilbud på opgaven, så klik her og vi vil gøre alt for at give dig en positiv overraskelse.

Vi prismatcher ALT. Vores erfaring er, at vi kan tilbyde kunderne et bedre alternativ.

Princip 3: Faglig Rådgivning – Den rigtige løsning der holder

Med udgangspunkt i dine behov, samarbejder vores konsulenter med dig for at finde den eller de læsninger, der passer til det enkelte projekt. VI gør altid vores yderste for at finde de løsninger, der passer bedst til kundens budget, materialevalg, design og totaløkonomi.

Grundet vores indgående kendskab til markedet, kan vi rådgive vores kunder med afsæt i deres unikke ønsker og behov, og på den måde finde frem til den helt rigtige løsning.

Vores vigtigste opgave er at vores kunder får en løsning, som de kan få stor glæde af i mange år frem.

Vi indhenter gerne priser på forskellige løsninger, således at du som kunde har de bedst mulige forudsætninger for at kunne træffe dette valg for dig.

Som kunde er du meget velkommen til at læse vores guide til vinduer og døre som inspiration eller booke et uforpligtende møde med en af vores konsulenter.

Den rigtige løsning der holder.

Princip 4: Nemt for kor kunden - et servicekoncept med kontante besparelser

For at sikre at du får den helt rigtige løsning, har vi gjort det så nemt som muligt for dig at danne et overblik over dine muligheder.

Hos 3B Boligrenovering A/S får du et samlet overblik, så du nemmere kan vælge den løsning, der passer til dig og dine behov. I den forbindelse laver vi også en samlet beregning, så du har komplet kendskab til økonomien.

Med vores servicekoncept får du hurtigt et overblik over alle relevante løsninger og muligheder, herunder tilskud til energiforbedringer.

Læs mere om tilskud til energiforbedringer her

Skulle du vælge os som leverandør, så søger vi tilskud på dine vegne og sikrer at du får hele besparelsen.

Hos 3B Boligrenovering A/S ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at kunne tilbyde dig en totalløsning med kontante besparelser.

Princip 5: Kvalitet til tiden – Forvent intet mindre

At levere den aftalte løsning til kunden inde for den aftalte tid, er vores daglige målsætning her hos 3B Boligrenovering A/S. Godkendes det aftalte produkt ikke af kunden og fuldføres arbejdet ikke inde for den aftalte tid, ender man med utilfredse og frustrerede kunder - og det er vi selvfølgelig ikke interesseret i.

For at undgå dette, er vores målsætning at levere kvalitet til siden, hver dag - forventet intet mindre.

Stemmer dine oplevelser ikke overens med 3B Boligrenovering A/S service koncept, ellers vores 5 principper for et godt samarbejde, så kontakt venligst selskabets direktør, Kenneth O. Kring, og fortæl om din oplevelse. 

Vi gør os umage for løbende at gøre vores produkter endnu bedre.

Kenneth O. Kring.

Direktør for 3B Boligrenovering A/S

Telefon: 60953306

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.