Har du brug for hjælp til valg af vinduer og døre?   Book møde

Hvorfor er rådgivning vigtigt?

Når man skal have renoveret sin bolig, findes der et hav af valgmuligheder og der er mange faktorer der skal medregnes. For at sikre sig et tilfredsstillende og professionelt resultat, er det afgørende at man gør sig de nødvendige overvejelser.

Derfor er det for mange en stor hjælp med professionel rådgivning. Hos 3B Boligrenovering A/S har du mulighed for gratis rådgivning, der i høj grad kan bidrage til at opnå det bedst tænkelige resultat.

Fra lydisolering, solafskærmning og indbrudssikring, til overvejelser om indeklima, lavenergi-ruder og energimærkning. En boligrenovering byder på mange udfordringer og muligheder og det kan hurtigt blive nødvendigt med professionel assistance.

At få renoveret sin bolig er en sjældenhed og det er derfor nemt at overse afgørende aspekter af processen. Her på siden kan du læse nærmere om nogle af de mest væsentlige overvejelser, så du kan vælge den rigtige løsning, på et fyldestgørende beslutningsgrundlag.

Byggestil

For at opnå et æstetisk tilfredsstillende resultat, er det vigtigt at der er en sammenhæng mellem husets stil og renoverings udtryk. Der findes nemlig rigtig mange forskellige byggestile og en eventuel renovering har potentiale til at forbedre husets samlede udseende markant.

Omvendt kan et forhastet projekt være med til at forringe helhedsindtrykket af huset, hvilket selvfølgelig er en skam. Hos 3B Boligrenovering A/S er vi meget opmærksomme på dette. Derfor gør vi vores yderste for at sikre os, at vi i samarbejde med dig finder frem til det design, der komplimenterer boligens udtryk bedst.

Vinduestyper og dørtyper

Valg af dør- og vinduestype afhænger naturligvis af, hvilken hustype der er tale om. Derudover skal der også tages stilling til den ønskede åbningsretning for både vinduer og døre, da dette kan have stor indflydelse på slutresultatet. Glastype er her også værd at overveje. Glastypen kan nemlig afhænge af hvilket rum der er tale om, såvel som ønsket lysmængde.

Det kunne for eksempel være en god idé med et solfilter i vinduesglasset, til de varme sommerdage. Eller hvad med ornamentglas i badeværelsesvinduerne, du kan få lys i rummet, uden at folk kan se ind? Hos 3B Boligrenovering A/S har vi flere forskellige modeller af døre og vinduer at vælge mellem og vi vil i fællesskab med dig finde frem til den optimale løsning.

Valg af materialer

En renovering skal som sagt fungere som en naturlig forlængelse af husets æstetik. Dette opnås blandt andet ved at vælge de rette materialer. Vælger du for eksempel træ, får du et klassisk og mere roligt look, der måske vil passe bedre til et ældre hus. Materialevalget har ikke bare indflydelse på det endelige udseende, men også for pris, bæredygtighed, energibesparelser og meget, meget mere.

Farvevalg

Valg af farve har ligeledes stor betydning for det endelige helhedsindtryk. Hos 3B Boligrenovering A/S har du adskillige valgmuligheder og vi hjælper altid gerne med at finde frem til de helt rigtige farvekompositioner, men i sidste ende er det endelig valg selvfølgelig helt op til dig.