Husk altid gratis opmåling - Online Tilbud på dine nye vinduer og døre her   Online Tilbud

INTERESSERET I BESPARELSER VED UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE?

Hos 3BB er vi eksperter i at rådgive vores kunde i forhold til relevante besparelser som kan opnås i forhold til udskiftning af døre og vinduer. Vi sælger ikke blot døre og vinduer. Vi sælger langsigtet løsninger som sikre dig kvalitet og til en attraktiv pris.

Vores unikke løsninger vedrører to grundlæggende besparelsestyper: De løbende besparelser der er ved udskiftningen af døre og vinduer, og de direkte tilskud der er forbundet med købet. Her kan du blive klogere på dine besparelsesmuligheder, samt hvordan vi kan hjælpe dig.

Direkte tilskud

Når du skal have nye døre og vinduer kan du med fordel benytte dig af håndværkerfradraget som giver direkte besparelser på monteringen. Med håndværkerfradraget kan du således opnå fradrage på 12.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden, hvilket er en stigning på 20% i forhold til tidligere år. Ordningen med håndværkerfradraget udløber i 2017 anbefaler vi, at du afslutter dit renoveringsprojekt inden udgangen af i år, for at være garanteret disse besparelser. Gennem vores løsninger får du, udover rådgivning omkring produkter, materialer, håndværkere og levering, også den fornødne hjælp omkring håndværkerfradraget. Vi hjælper således med at indsamle den nødvendige dokumentation, oplysninger til SKAT, således at du nemt kan anvende fradraget. Ved udskiftning af vinduer og døre har du også mulighed for at søge statens energitilskud. På det danske marked er energivinduer mærket efter deres effektivitet, hvor A-mærkede vinduer har den bedste isoleringsevne. Når du udskifter sine gamle vinduer til A-mærkede vinduer er du således berettiget til at større tilskud, end hvis du skifter til B-, eller C-mærkede vinduer.

Opvarmes sin bolig med fjernvarme, olie eller gas, kan du opnå en energibesparelse på 187 kWh/m 2 , såfremt at du skifter fra 2-lags termoruder til A-vinduer. Til sammenligning vil en udskiftning til B-mærket ruder give en besparelse på 170 kWh/m 2. I dette eksempel vil det betyde, at du med udskiftning til A-mærkede vinduer kan få et energitilskud på 84,15 kr. pr. m2 , mens udskiftninger til B-mærkede vinduer vil give 51 kr. pr. m 2 i tilskud. Da energitilskuddet både påvirkes af eksisterende vinduer, de ønskede vinduer, samt opvarmningsformen i din bolig, varierer tilskuddets størrelse og vi anbefaler derfor, at tage kontakt til vores lokale rådgiver. Med den gratis og uforpligtigende hjælp, vil du nemt og problemfrit få oplyst hvilke besparelser du kan få, samt blive tildelt et tilbud der er skræddersyet til netop dig.

Løbende besparelser

Udover de direkte tilskud som du er berettiget i forbindelse med udskiftning af dine døre og vinduer, kan du også op nå løbende besparelser i forhold til dine varmeregninger. Ved udskiftning af vinduer og døre til A- og B-mærkede vinduer med høj isoleringsevne, reduceres dine fremtidige varmeregninger markant. Et vindues isoleringsevne kan udregnes via den såkaldte U-værdi, hvor et vindue med en lav U-værdi isolerer bedre end et vindue med en høj U-værdi.

Mens et-lags vinduer og termoruder har en gennemsnitlig U-værdi på 1,5, ligger 3-lagsvinduer gennemsnitligt nede på 0,6, mens 2-lags vinduer typisk har en U-værdi på omkring 1. Afhængig af din bolig og dine varmeregning har du mulighed for at spare flere tusinde kroner på fremtidige varmeregninger, hvis du vælger at skifte til nye energivinduer.

 

Kontakt en af vores lokale konsulenter og få gratis og uforpligtigende rådgivning. Vi hjælper dig med at synliggøre dine besparelser i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.

 

Bestil møde

Blev du inspireret?

Læs med her og bliv mere konkret på hvad de forskellige leverandører kan tilbyde indenfor vinduer og døre til dig.

Leverandøroversigt