Med 3B Boligrenovering A/S har det aldrig været nemmere at få et tilbud på nye vinduer. Tag et billede af dit vindue med et A4-ark i rundens hjørne, send det til os og få et uforpligtende tilbud. Det bliver ikke nemmere.

Så simpelt er det:

Hos 3B Boligrenovering A/S ved vi, at det kan være en besværlig proces at få udskiftet sine vinduer. I vores bestræbelser på at yde Danmarks bedste rådgivning har vi lanceret Danmarks Nemmeste Opmåling, for at give dig den bedste start på dit projekt.

Du få et helt konkret tilbud på dine nye vinduer, uden at du skal finde målebånd eller tommestok frem fra værktøjskassen. Når du indsender billedet til os er du mere end velkommen til vedlægge en kommentar, hvis du har nogen spørgsmål, præferencer eller lignende.

• Sæt et stykke A4-papir i rudens hjørne

• Tag et billede af vinduet

• Send billedet og få et skarpt og uforpligtende tilbud

Send dit billede til os på:

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Facebook-side under "Send besked"

Den bedste og nemmeste rådgivning

Den nemmeste opmåling

Du skal bruge et stykke A4-papir som du sætter op i rudens ene hjørne. Tag et billede af vinduet udefra og send det til vores lokale rådgivere, som kan forberede et tilbud til dig. Du bestemmer selv hvilke hjørne du sætter A4-arket i. Vi anbefaler dog at satte arket op med tape, så arket bliver siddende mens du tager billedet. Husk at være opmærksom på, at du får hele vinduet med, når du efterfølgende tager billedet. Det er vigtigt at både rude og karm er synligt, da det vil gøre det nemmere at estimere vinduets størrelse. Hvis det er muligt, kan du eventuelt sørger for at den omkringliggende væg er med på billedet. Når du har taget billedet, som du sagtens kan tage med din telefon, kan du efterfølgende indsende det til vores lokale rådgivere, som kan beregne vinduets størrelse og dermed give dig et konkret tilbud. Hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud af et bestemt mærke eller type, skal du blot gøre os opmærksom på det, når du indsender billedet. Dette gælder også hvis der er specielle omstændigheder, som du synes vi skal være opmærksom på.

Billedet kan tilsendes vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller som privat besked på vores Facebook-side. Du kan også modtage et tilbud med forskellige tilvalg som vi har på vinduer, som f.eks. montage og indbrudssikring. Vi er eksperter i rådgivning af indbrudssikre vinduer og står altid klar med vores ekspertise. Du kan læse mere om indbrudssikring her.

Hos 3B Boligrenovering A/S bestræber vi os på at tilbyde landets bedst kundeservice, og derfor garantere vi, at du modtaget et tilbud senest 24 timer efter at du har indsendt billedet. Dette betyder at du hurtigt kommer i gang med dit projekt og får noget konkret at forholde dig til. Gennem mange år i branchen er det vores erfaring, at en god starten på et boligprojekt er afgørende for, om man kommer i mål med projektet. Vi er så sikre på vores koncept, service og priser, at vi har lancerer prisgaranti på samtlige af vores løsninger. Så har du et tilbud andetsteds fra, kan du let sammenligne priserne gennem vores prismatch. Du kan læse mere om vores prisgaranti på 3B Boligrenovering A/S’ Prismatch side, hvor du også kan uploade dit tilbud.