HomeUncategorizedBilligt regnslag som beskyttelse dragt mod Corona.

Billigt regnslag som beskyttelse dragt mod Corona.

Brug beskyttelsesdragter i kampen mod Corona

Når en corona-patient møder op på hospitalet, bliver de placeret i en højisolationsstue, og personalet kommer ikke i nærheden af patienten uden maske, handsker og beskyttelsesdragt. Corona smitter via luften gennem dråber, som oftest kommer fra host eller nys. Selvom corona primært smitter gennem næse, mund og øjne, er det stadig relevant for alle, der er i tæt kontakt med patienter at sikre sig selv og sine patienter mod corona.

Stå sammen hver for sig

Som der hele tiden bliver sagt i radioen, på TV og diverse plakater: vi skal stå sammen hver for sig. Derfor er det også vigtigt, at vi husker de 5 hovedregler.

  • Vask hænder ofte og brug håndsprit
  • Host og nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns generelt al fysisk kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både i hjemmet og på arbejdspladsen
  • Tag ekstra meget hensyn, hvis du er i risikogruppen

 

Dette er forholdsregler, vi alle skal tage os. Uanset om vi dagligt har patienter eller ej. Dog er det særdeles vigtigt, at man tager endnu mere hensyn, hvis man dagligt ser nye patienter. Det er uanset, om man er tandlæge, fodterapeut, fysioterapeut eller noget andet. Når man har patienter, er det svært at undgå fysisk kontakt, og derfor er sikkerheden ekstra vigtig. Vi skal beskytte os selv og vores patienter efter bedste evne.

Hvordan beskytter vi os selv og hinanden?

Som tandlæge er man i høj grad nødt til at være i fysisk kontakt med sine patienter og endda i det område, som er mest smittefarligt; munden. Derfor bærer man som tandlæge altid handsker og masker. Men der er en grund til, at man på sygehuse foruden maske og handsker også bærer sikkerhedsdragter.

 

Man kan nemlig sagtens smitte gennem tøjet. Hvis man som tandlæge kommer til at røre sit tøj et kort sekund med sin handske, som derefter bliver placeret i en mund, kan man risikere at smitte sin patient. Det ville være en katastrofe. Derfor er det relevant at overveje at bære beskyttelsesdragter på alle klinikker, hvor man har tæt kontakt med sine patienter. Hvis man investere i engangsbeskyttelsesdragter, kan man skifte sin dragt efter hver enkel patient og dermed øge sikkerheden markant. Du kan købe en beskyttelse dragt i form af et engangs regnslag her. Disse beskyttelsesdragter sælges som et mindsteparti på 10 stk. og kan fås i intervallerne 20, 30, 40, 50, 100, 250, 500 og 1000 stk. Der er større rabat jo flere sikkerhedsdragter, man vælger at købe. Dragterne kan fås helt ned til 6,99,- pr. stk. Sikkerhedsdragterne kan købes i farverne blå og transparent.