Kvalitetsvinduer og døre til boligen med 10 års garanti  

Med adskillige hundrede medarbejdere og mere end 30 års erfaring, er Outline Vinduer A/S en af Danmarks top producenter af energieffektive vinduer og døre. Fra deres base i Farsø designer, fremstiller og leverer Outline Vinduer A/S kvalitetshåndværk i træ og træ/alu, med en hurtig leveringstid på ned til syv dage. Med deres produktserier i træ, træ/alu og træ/alu Energy, gives der hele 10 års garanti.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på nye døre og vinduer her, inkl. Outline Vinduer.

Indholdsfortegnelse

OVERBLIK OVER OUTLINE VINDUER

Via Outline-vinduer har vi mulighed for at tilpasse og sammensætte de elementer som tilsammen vil dække dine behov. Dette betyder dog at priserne kan variere markant, da Outlines er fleksible i forhold til specielle krav til vinduerne som f.eks. lyddæmpende glas, elektroniske låsesystemer, redningsåbning, m.m.

Alle produkter i Outline’ vinduessortiment er produceret i i træ eller træ/alu. Som udgangspunkt anslår vi deres produkter i træ/alu til at være 20-25% dyrere end de klassiske trævinduer, men prisen påvirkes også alt efter om du vælger Outlines almindelige træ/alu-vinduer eller deres nye træ/alu-Energy-vinduer. Et Outline træ/alu-Energy vindue er dyrere end et tilsvarende træ/alu-vindue, men til gengæld er Energy-modellerne udstyret med 3-lagsglas som effektivt reducerer din varmeregning. Merprisen ved at vælge 3-lagsglas kan i mange tilfælde tilbagebetales over en kortere periode, da merprisen opvejes af en løbende besparelse på din varmeregning. Besparelserne vil variere med udgangspunkt i den konkrete bolig og være afhængig af opvarmningsform, ønsket indvendig temperatur, m.v.

Vil du videre mere om Outline' spændende udvalg af vinduer, kan du finde information om vinduestyper, farvevalg og tilbehør ved at klikke her.

Som hovedregel giver højere varmeregninger muligheder for højere besparelser.

Som en af de eneste på det danske marked tilbyder Outline Lyn Levering på blot 4 arbejdsdage. Denne service ligger typisk på ca. 15% af den samlet købspris, og kan være en fordel i tilfælde af indbrud, storm, hærværk eller i lignende situationer hvor det er vigtigt med en hurtig levering.

Derudover tilbyder Outline den såkaldte Hurtig Levering-service, som sikre dig dine materialer på to uger uden merpris. Både Lyn Levering og Hurtig Levering har dog nogle begrænsninger, da servicen ikke omfatter alle farvekombinationer, samt for hæve- og skydedøre.

Er du interesseret i Outlines produkter, med eller unden Lyn Levering, så kontakt vores lokale konsulent herunder og få et hurtigt og uforpligtigende tilbud.

 

Bestil møde

Nyhed fra Outline: Daylight vinduer

Som noget helt nyt har Outline lanceret en ny vinduesserie med ultra smalle rammer og med stor fokus på isoleringsevnen. Konstruktionen med 65 mm rammer sikre dig således 8% mere lysindfald i din bolig og leveres med tre-lags energiruder som sikre dig et af landets bedste isoleringsløsninger. Vinduer i Outline’ Daylight-serie er produceret i en Træ/Alu-kombination, som kræver minimal vedligeholdelse. Dette skyldes den stærke aluminiumsprofil på vinduets yderside som blot kræver vedligeholdes ved almindelig vask. Vi anbefaler Daylight-vinduer til både nybyggerier og renoveringer, da de moderne slanke og rene linjer passer naturligt og harmonisk til danske boliger.

Du får leveret dine Daylight-vinduer med sikkerhedsslutbrik og rullepaskvil som standard, mens du har mange muligheder for at få skræddersyet løsninger det er tilpasset til dine behov. Du kan f.eks. få leveret vinduerne i et specielt farvevalg, med indbrudssikring som tilvalg, eller med sprosser. Med trelags-ruder har du også mulighed for at tilvælge glas der dækker et særligt behov som f.eks. solafskærmende glas, lyddæmpende glas eller personsikkerhedsglas.

Vores dygtige lokale rådgivere har netop været på fabriksbesøg hos Outline og er derfor opdateret på alle deres produkter og mange løsningsmuligheder. Vi anbefaler dig derfor at du tager kontakt til en af vores dygtige lokale rådgivere, som har stor erfaring med Outline' produkter.

Materialevalg og design

Med Outline vinduer har vi mulighed for give dig skræddersy løsninger til din bolig med stor fokus på materialevalg og design. Sortimentet for Outline vindue kan opdeles i tre hovedkategorier som adskiller sig fra hinanden gennem materialerne.

På denne side kan du fået et overblik over de forskellige vinduestyper du kan få med Outline. Herunder materialer, farver og tilbehør som du kan få for en merpris. Du kan også finde inspiration på Ouline' egen hjemmeside, hvor du let kan få et overblik og de forskellige materialer og vinduestyper.

Materialer

Outline kan levere vinduer i tre forskellige materialer: trævinduer i kernefyrretræ, træ/alu hvor vinduets ydreside er forstærket med en aluminiumsprofil, samt optimeret træ/alu vinduer med ekstra fokus på energibesparelser, som effektivt reducerer fremtidige varmeregninger.

 

For at få en yderligere forståelse for de tre forskellige muligheder, kan du besøge Outline' Inspirationsside, hvor du bl.a. kan finde parcelhuse fra forskellige årtier og hvordan deres udvendige facader er opgraderet med vinduer af forskelligt materiale. Du kan finde eksempler fra træhuse, murermestervillaer og projektsager.

Trævinduer

Ønsker du vinduer i et klassisk og traditionelt design tilbyder Outline smukke og naturlige vinduer i kernefyrretræ. Trævinduerne fra Outline er i alt sin enkelthed vinduer af træ-materialer på både indersiden og ydersiden og giver altså en unik og autentisk atmosfære og passer harmonisk ind stort set alle boliger.

Med Outlines agile og smidige produktion kan trævinduerne tilpasse den enkelte kundes behov og giver rig mulighed for at tilføje ekstra funktioner og tilbehør.

 

Som standard kan du vælge mellem 10 forskelle farver til dine trævinduer, mens der for en merpris er mulighed for at helt unikke farver til dine nye vinduer. Klik her og bliv kontakter om hvilke farve du vil have og få gratis og uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Udover de klassiske sorte, hvide og grå døre, har du med Outline mulighed at for vælge mellem følgende standardfarver:

Antracit

Creme Hvid

Dybsort

Fyrgrøn

Kobolt blå

Lys grå

Mahognibrun

Ren Hvid

Svenskrød

Umbragrøn

Træ/alu vinduer

Gennem Outline tilbyder vi smukke og elegante træ/alu vinduer som udover sin høje kvalitet, er karakteriseret gennem den lave vedligeholdelse. På vinduernes inderside får du en harmonisk og naturlig overlade af kernefyrretræ, mens ydersiden er styrket med pulverlakeret aluminiumsprofil, som sikre dig minimal vedligeholdelse i fremtiden.

Vinduer i træ/alu er et af danskerne foretrukne valg netop på grund af den lave vedligeholdelse og samtidig muligheden for at bibeholde den klassiske træ-aura på indersiden.

Som det er tilfældet for Outlines trævinduer kan du vælge mellem disse 10 farver som standard, mens du for en merpris kan vælge yderligere unikke og personlige farver. For eksempel, kan du vælge mellem fire forskellige Lasurfarver på vinduets inderside, hvilket giver et mere autentisk træ- look.

Med den udvendige aluminiumsprofil på vinduets yderside kan du for en merpris vælge mellem fire mørke Sablé-farver som giver en sandblæst overflade og et granitagtig og eksklusivt udseende.

Træ/alu ENERGY

Outline har stor fokus på energibesparelser og har derfor lanceret træ/alu ENERGY vinduer. Udover alle fordelene fra de oprindelige træ/alu vinduer, er der lagt endnu større fokus på fremtidige energibesparelser med træ/alu ENERGY vinduerne. Uanset vindues konstruktion leveres dine træ/alu ENERGY vinduer med 43mm ruder i tre lagsglas og sikre dig et af markeds bedste energivenlige løsninger. Denne alu/træ ENERGY-type har et markant lavere U-niveau hvilket betyder en højere isoleringsevne og derned direkte besparelser på fremtidige varmeregninger.

Præcis som det er muligt med de to andre vinduestyper fra Outline kan du vælge mellem 10 forskellige standardfarver, samt yderligere specifikke farver for en merpris.

Vinduestyper

Om du ønsker vinduer i et klassisk eller moderne design, har du med Outline mulighed for at vælge mellem mange forskellige typer af vinduer som et yderligere beskrevet her.

 

Topstyrede vinduer 
De topstyret vinduer fra Outline er et godt valgt til dig, som bor i et parcelhus og benyttes hyppigt i soveværelser, børneværelser, stuer og køkkener. Via et glidebeslag kører vinduets nedre del ud, mens toppen af vinduet også glider lidt ud fra sin oprindelige position. Dette giver ekstra gode ventilationsmuligheder, og fås i alle tre materiale-serier med Outline. De topstyret vinduer kan både leveres i rene kernefyrretræsmaterialer, som træ/alu, eller i den optimeret træ/alu ENERGY-serie. 
De topstyrede vinduer kan vælges i mange forskellige varianter, bl.a. kan du få dem leveret med både lodrette og vandrette sprosser, eller med klassiske eller moderne profiler.

Sidehængte vinduer
De sidehængte vinduer er kendetegnet ved at hængslerne sider på én af karmens sider, og giver derved mulighed for at åbne vinduet helt op, hvilket giver maksimale ventilationsmuligheder. Dette kan være en stor fordel i lokaler som kræver meget ventilation, som f.eks. børneværelser, soveværelser, samt på badeværelset.

For en merpris er det muligt at få dine sidehængt Outline vinduer leveret med børnesikring hvis du ønsker, at dit barn ikke kan åbne vinduet helt op uden opsyn.

Med Outline vinduer tilbyder vi sidehængt vinduer i både rene træmaterialer, i træ/alu og den udvidede træ/alu ENERGY. Valgmulighederne er mange og vi anbefaler derfor at du tager kontakt til en af vores erfarne og lokale rådgivere, som har stor erfaring med Outline produkter og muligheder.

Tophængte vinduer
Med tophængt vinduer fra Outline får du vinduer med greb nederst i vinduet, så vinduets nedre del skydes ud fra karmen, mens vinduets øvre del fastholdes i karmen.

Denne vinduestype er især et godt valg som kældervinduer. Vinduet er produceret med en åbne- og lukkestang, samt anverfer. Stangen fungerer som åbne-, og lukkemekanisme, mens anverferne (hasperne) er placeret i sidekarmene og låser vinduet.

Outline’ tophængte vinduer er produceret i nordiske kernefyrretræsmaterialer og giver altså det klassiske og naturlige trælook på både indersiden og ydersiden. Du har også mulighed for at få leveret dine nye tophængte vinduer med sprosser og med det store farveudvalg har du mulighed for at personliggøre dine nye tophængte vinduer fra Outline.

Fastramme-vinduer
Et fastramme-vindue er et godt valg til dig som ønsker at supplere din vinduer for at opnå bedre udsigt og et øget lysindfald i din bolig. Vi gør opmærksom på de relevante lovkrav der betyder, at alle rum skal have en redningsåbning som kan benyttes som flugtvej. Dermed skal et vindue have en fri højde og bredde på 1,5 m, ligesom at der er specifikke krav til vindues placering i forhold til gulvet.

Med Outline har du mulighed at vælge mellem fastramme vinduer i kernefyrretræ, træ/alu med en udvendig aluminiumsprofil og energivinduer i træ/alu. Du har også mulighed for at få dine fastramme vinduer leveret med sprosser for en merpris.

Dreje-kip indadgående & Dreje-kip indbygget 
Et deje-kip vindue fra Outline er udstyret med både sidehængte og bundhægte funktioner og er et godt valgt hvis udearealet er begrænset.

Via de sidehængte hængsler kan vinduet åbnes præcis som et sidehængt vindue og sikrer dig optimal ventilation og udluftning. Med den smarte indadgående dreje-kip funktion kan vinduets øvre del åbnes og frigiver et ca. 10 cm luftrum mellem vinduet øvre del og karmen. Denne funktion gør det let, sikkert og effektiv at lufte ud og tilføre frisk luft i rummet. Disse to åbningsfunktioner gør denne vinduestype et perfekt valg til soveværelser, køkkener og badeværelser som kræver effektive og lette ventilationsmuligheder.

Indadgående dreje-kip vinduer fra Ouline er produceret i træ/alu, og giver dig en stærk og vedligeholdelseslav aluminiumsprofil på ydersiden og et naturligt træ-look på indersiden. For en merpris kan du få leveret dine nye dreje-kip vinduer i Outlines seneste træ/alu ENERGY serie som sikre sig høj isoleringsevne og som kan reducere din fremtidige varmeregninger.

Med træ/alu ENERGY serien har du også mulighed for at få leveret kip-dreje vinduer, der indgår som en sammen med fastramme vinduer. Dette giver både en bedre udsigt til den omkringliggende natur, samt et større lysindfald i din bolig.

Du er velkommen til at tage kontakt til vores dygtige lokale sælgere og høre nærmere, samt at få en gratis opmåling af dine vinduer. Du kan bestille det gratis opmål her.

Bondehus-vinduer
Ønsker du at et klassisk udseende til din bolig har du med Outline mulighed for få leveret bondehus-vinduer som passer naturligt til ældre boliger. Bondehus-vinduer er sidehængte og du har med Outline mulighed for at få leveret dem med enten højrehængt eller venstrehængt hængsler – alt efter hvad der passer bedst til din bolig.

Bondehus-vinduerne er produceret med anverfer i siden og med stormjern som gør det muligt at fastholde vinduet i en åbne position. Dette giver sikker og komfortabel ventilation.

Denne vinduestype leveres i kernefyrretræ materialer på både indersiden og ydersiden. Ønsker du et af markeds mest energirigtige vinduer, der sikrer en høj isoleringsevne i et klassisk design skal du vælge træ/alu ENERGI bondehus vinduer. Dette valg betyder at vindues leveres med en forstærket aluminiumsprofil som sikre minimal vedligeholdelse og som er yderst modstandsdygtig.

Sidestyrende vinduer
Outline tilbyder sidestyrende vinduer i både træ, træ/alu og træ/alu ENERGY som kan leveres med sprosser og tilhørende fastramme vinduer.

Vinduet åbnes via en greb i vinduets sidekarm og kan derefter køres ud i en 90 graders vinkel. I modsætningen til sidehængte vinduer frigives ca. 11 cm på vinduets bagkant som betyder, at du kan vaske vinduets yderside indefra. Dette gør sidestyrende vinduer ideel til forhold til etagebyggeri, hvor det er svært ellers at vaske vinduerne udefra.

Masser af tilbehør

Glas 

Outline er eksperter i skræddersyede løsninger i forhold til glas i døre og vinduer. Skal du have nye vinduer med glas ned til gulvet, bør du overveje at bestille Outline vinduer med hærdet glas. I tilfælde af, at glasset i døren smadres vil det hærdede glas blive knust i små og mere ufarlige stykker, sammenlignet med almindelig glas. Vi anbefaler især hærdet glas i vinduerne til børnefamilier hvor en aktiv og travl hverdag øger risikoen for disse typer skader. For en merpris kan du også opgradere til lamineret glas som gør at det meste af glasset bliver siddende i den knuste rude i tilfælde af at glasset klires, og på den måde minimeres risikoen for skæreskader og indtrængning ved indbrud. Hos 3B Boligrenovering A/S gør vi opmærksom på, at der i forhold til Bygningsreglementet 2015 (BR15) er visse lovkrav i forhold til personsikkerhedsglas og vi anbefaler derfor at du tager kontakt til en af vores lokale rådgivere som har stor ekspertise og erfaringer i personsikkerhedsglas. Bor du i larmende omgivelser, f.eks. ved siden af trafikeret veje, kan du med Outline få leveret dine nye Outline-vinduer med lyddæmpende glas. Hvor et standard vindue med et normal rudeareal har en dæmpning på 25-28 RW DB, kan lyddæmpende glas under samme forudsætninger øge vinduets effekt med op til 38 RW DB. En dæmpning på 10 RW DB svarer til ca. en halvering af lydniveauet for et menneskes hørelse. For sydvendte vinduer kan det være praktisk at implementere en tynd metalbelægning som effektivt blokerer for solvarmen, uden at gå på kompromis med isoleringsværdien i vinduet. Ved at bestille vinduer med solafskærmende glas nedsættes behovet dermed for ventilation.

 

Sprosser 
For en merpris kan du få vinduer med energisprosser som er produceret i aluminium, og som ikke bryder rudens glsa. Dette giver en højere energieffektivitet og er altså et bedre alternative på længere sigt, i forhold til de gammeldags sprosser. Derudover giver aluminiums-sprosser også vinduet et stærkere holdbarhed og minimal vedligeholdelse.

For ikke at gå på kompromis med træ/alu vinduerne er alle sprosser’ siderside produceret i træ og giver et gennemarbejdet og naturlige vindue. Sprosserne fra Outline kan produceres i tre forskellige tykkelser og du har dermed rig mulighed for at tilpasse sprosserne i forhold til din bolig. Sprosserne kan leveres med 25mm bredde som vi anbefaler til mindre vinduer, 42mm sprosser som anbefaler til vinduer af ” normal størrelse”, mens 60mm anbefales til store vinduer i et moderne boligbyggeri.

Profiler
Helt overordnet kan du vælge mellem to profiltyper som er den grundlæggende faktor for vinduets udseende. Med en klassisk profil får du vinduer med kehling, som er det oplagte valg hvis du ønsker klassisk og lidt mønstret vinduer, som skal passe naturligt ind i ældre boligers oprindelige udseende.

Outline tilbyder også en moderne profilering med afrundede kanter. Dette er ideelt til nybyggeri og generelt til moderne byggestile.

Greb og Låsemekanismer
For at dine nye vinduer fra Outline passer ind i forhold til resten af din boligs vinduer, kan du vælge mellem forskellige greb. Outline har et stort udvalg som passer til alle slags boliger. Du har blandt andet få leveret vinduer med vinduesgreb med nøgle, spærre, og drejkips-greb.

Vi anbefaler dig at tage kontakt til vores lokale rådgiver, som kan præsentere grebene som er relevante for dig og som vil opfylde dine krav. For øget sikkerhed kan du for en merpris få dine Outline vinduer med magnetkontakt som kan tilkobles et alarm-, eller CTS system. Magnetkontakten bruges til at give et overblik over, hvornår vinduet er åbent og lukket og sikre, at du aldrig ubevidst efterlader din bolig med åbne vinduer.

Selve magnetkontakterne er små og diskret, og kan ikke ses når vinduet er lukket. Med sidehængte og tophængte vinduer kan du også få et fjernstyret åbne/lukkesystem, så du kan åbne og lukke vinduet uden selv at være i lokalet.

Hængsler og Beslag
Uanset hvilken vinduestype og materiale har du masser af muligheder for at tilpasse vinduet med hængsler og beslag. Anverfer er et godt supplement til det klassiske greb og giver en øget sikkerhed. Som standard leveres anverfer fra Outline i elforzinket, men kan også bestilles i hvid for en merpris. Ønsker du sikkert, let og kontrolleret ventilation kan du vælge at få indvendige eller udvendige stormjern monteret. Dette giver ekstra udluftning og ventilation og er særlig anvendt i køkkener og på badeværelser.

Som standard leveres stormjern fra Outline sin elforzinkede, men kan også bestilles i hvid for en merpris. Et alternative til stormjern er en grebsbetjent bremse. Ved at føre grebet ned i låst position når vinduet står åbent fastholdes vinduet i den givne position.

Du kan altså selv vælge hvor meget vinduet skal åbnes – udluftning og ventilation har aldrig været nemmere med denne funktion. Du kan også øge indbrudssikring af dine nye vinduer ved at få dem leveret med kravetap, sikringsbeslag, bagkantsikring og friktionsbremse.

 

Er du interesseret i Outlines produkter, kontakt da vores lokale konsulent for et hurtigt og uforpligtende tilbud her:

 

Bestil møde