Energirigtige vinduer og døre  

I mere end 40 år har Hvidbjerg Vinduet produceret vinduer og døre, med fokus på kvalitet, design og bæredygtighed. Hvidbjerg Vinduet er på forkant med den nyeste teknologi og har i årevis stået bag miljøvenlige vinduer i høj kvalitet. Deres produkter er CE-mærket, certificeret i henhold til Dansk Vinduescertificering, samt omfattet af Vindues industriens garantiordning.

 

Priser på Hvidbjerg vinduer

Priserne på Hvidbjergs produkter afhænger typisk af det ønskede materiale. Hvidbjergs to PVC produktserier, Everluxx Classic-e og Everluxx Plus kan ses som henholdsvis basis og premium produkter. Everluxx Classic-e produkterne er godkendt i forhold til BR15-lovkravene, hvor Everluxx Plus’ lidt højere pris skyldes den mere effektive isolering uden kuldebroer. Derudover er Everluxx Plus mere rengøringsvenlig, og kræver mindre vedligeholdelse.  Hvidbjerg har forskellige produktserier som passer til de fleste boliger og fås i forskellige prisklasser. Eksempelvis er Hvidbjerg’ Alux-serie i træ/alu lidt dyrere end tilsvarende PVC produkter. 

Denne produkts type er optimal for dig, som værdsætter det klassiske træ-look på indersiden og det solide PVC-materiale på ydersiden.  Priserne på Hvidbjerg Alux-serie antages for at være en smule højere end udenlandske producenter, men til gengæld får du tre-lags runder som reducerer dit samlet energiforbrug. Derudover matcher alle Alux-produkter 2020-kravene, samt forøget sikkerhed med tre lukkepunkter, hageklove og justerbare sikkerhedsslutbrik.

 

Du er altid velkommen til at tage kontakt vores lokale rådgivere og få et gratis og uforpligtigende tilbud:

 

Bestil møde

Hvidbjerg Vinduer

ZelaLux serien for fremtiden

Hvidbjerg’ ZelaLUX er kendetegnet ved sine smalle rammer, høje lysindfald og bæredygtighed. Kombinationen af en 65 mm karm- og rammehøjde, og de energimærket 3-lags ruder sikre dig et maksimalt lysindfald i din bolig uden at gå på kompromis med isoleringsevnen. Dette sikre et lavere energiforbrug i form af en reduceret varmeregning, mens produktionen og materialevalg lever op til Hvidbjerg’ høje standarder om bæredygtighed. ZelaLUX opfylder med sine 3 lags-vinduer de forventet BR2020 krav, men kan også leveres med 2 lags glas som selvfølgelig opfylde de nuværende BR2015 krav.

For at sikre minimal vedligeholdelse og lang levetid er serien produceret med en udvendig lakeret aluminiumsprofil på ydersiden og et klassisk trædesign på indersiden. Som standard er vinduer i ZelaLUX-serien produceret med indbrudshæmmende rullepaskvil og sikkerhedsslutbrik, mens du kan vælge mellem 10 farvemuligheder uden tillæg. Hvidbjerg producerer de ultratynde vinduer som fastkarmsvinduer, topstyret, topvendte, sidestyret eller sidehængte.

Med stort fokus på produkter i plastmateriale kan du med Hvidbjerg vælge mellem mange forskellige produkttyper og tilvalgsmuligheder. Hvidbjergs vinduer er produceret i Plast/Komposit eller Træ/Alu, hvor du kan vælge mellem to forskellige serier for de to materialesammensætninger. 

Med Hvidbjerg har du også mulighed for forskellige tilvalg, som glastyper, farvevalg og sikkerhedsløsninger, som du kan få for en merpris. På denne side kan du blive klogere på, hvilke løsninger du kan få med Hvidbjergs produkter og hvilke tilvalgsmuligheder du har.

Plast/Komposit

Ønsker du stærke og langtidsholdbare vinduer med minimal vedligeholdelse, bør du overveje at vælge Hvidbjergs Everluxx Classic E vinduer. Den stærke sammensætning af Plast og komposit holder mange år ud i fremtiden, med kun en minimal vedligeholdelse ved almindelig vask to gange om året. Everluxx Classic E vinduer har en høj isoleringsevne og lever både op til de nuværende BR15-krav, og de krav som forventes at blive indført indenfor de kommende år. Denne vinduestype fra Hvidbjerg kendetegnes ved det klassiske udtryk med indvendige kehlinger, som giver et traditionelt look. Med Everluxx Classic E vinduer kan du vælge mellem fem vinduestyper, ligesom du har mulighed for at få dine nye Everluxx Classic C vinduer leveret med sprosser eller specialfarver, som er skræddersyet til din bolig.

I en Plast/Komposit funktion kan du vælge produkter i Everluxx Plus-serien som er produceret med fem karme, som giver effektiv isolering uden kuldebroer. Hvidbjerg leverer deres Everluxx Plus serie som enten fastkarmvinduer eller i en unikke deje kip-funktion, som giver dig to åbningsmuligheder. Dreje kip-funktionen er sidehængt, så du kan åbne vinduet helt op og sikre maksimal ventilation. Derudover kan du kippe vinduets øvre del i en fast position, som sikre en åbning på ca. 10 cm. Funktioner styres via håndtaget i vinduet lodrette karm, og er let at håndter for både børn og voksne. For en merpris kan du få sine dreje kip-vinduer leveret med lås eller spærre for øget sikkerhed. Du kan finde mere information om Plast/Komposit vinduer på Hvidbjerg' hjemmeside.

Fastkarmsvinduer

Fastkarmsvinduer kendetegnes ved at forblive i en lukket position, og er altså et godt valg i forlængelse af flere vinduespartier for maksimalt lysindfald. Everluxx Classic E fastkarmsvinduer er kendetegnet ved dets slanke profiler som passer til både renoveringsopgaver og udskiftning. Vinduet er produceret med 120 mm karmdybde som give klassisk og elegant udseende.

Sidehængte vinduer

De sidehængte vinduer fra Hvidbjerg er udstyret med rullepaskvil greb som betyder, at vinduet kan holdes i en ventilationsposition som frigiver 1-2 cm til effektiv og sikker ventilation. Et sidehængt vindue fra Hvidbjerg er et godt valg til dig, som ønsker maksimale udluftningsmuligheder. Vi anbefaler sidehængte vinduer til etplansboliger, grundet dets funktionalitet i forhold til rengøring af vinduets yderside. Dog kan sidehængte vinduer fra Hvidbjerg leveres med sidesvingsbeslag for en merpris, der gør det muligt at rengøre vinduets yderside indefra.

Bondehus/Dannebrogsvinduer

De klassiske og elskede dannebrogsvinduer med sprosser og kehlede poste og glaslister er et perfekt valg til dig, som ønsker vinduer der passer ind til ældre boliger. Med Everluxx Classic E serien får du dine dannebrogsvinduer leveret med stormkrog som kan holde vinduet i to åbne positioner, samt med anverfer. Som tilvalg kan du få produceret dine kommende dannebrogsvinduer fra Hvidbjerg med sidesvingsbeslag, så du kan rengøre ydersiden indefra.

Topstyret Vinduer

Topstyret vinduer fra Hvidbjerg er produceret med hængsler som er monteret i rammens øverste del som, ved åbning af vinduer, skyder vinduet ud fra den oprindelige position. Dette efterlader en åbning i vinduet øvre del på ca. 1-2 cm, som altså giver ekstra ventilation og udluftning. Du kan både benytte topstyret vinduer ved etplansbyggerier og etagebyggerier og er et af de mest solgte vinduestyper i Danmark. Som standard er leveres vinduet med et rullepaskvil greb på vinduets underramme, som giver let og sikre åbningsmuligheder.

Topvende vinduer

Bor du i et etagebyggeri eller ønsker vinduer, som både er langtidsholdbare og hvor vedligeholdelsen kan ske inde fra din bolig, bør du overveje topvende vinduer. Denne konstruktion betyder, at hele vinduet kan drejes 180 grader, så ydersiden af vinduet kan drejes rundt om på indersiden. Derudover har vinduet en ventilationsstilling som gør, at vinduet kan åbnes 1-2 cm i en fast position og sikre dig kontrolleret og sikker ventilation.

Træ/Alu

For en mere klassisk og harmonisk udstråling, giver denne konstruktion dig et elegante og stilrene trælook på vinduet inderside som passer godt ind i klassisk dansk design. Ydersiden af vinduer er produceret med en slidstærk aluminiumsprofil, der sikre en længere levetid af dine vinduer. Med Hvidbjerg kan du vælge mellem to forskellige serier: Alux og ZelaLUX. Alux kendetegnes ved den lakeret aluminiumsprofil på ydersiden, og det stærke og naturlige kernetræ på indersiden. Karmens dybde på 129 mm sikre dig slanke og elegante vinduer, som givet et øget lysindfald i din bolig og passer både til sommerhuse og helårsboliger. Som standard produceres Alux med tre lagsglas som betyder, at du får energi A-mærkede vinduer der opfylder de kommende BR2020-krav. Med Hvidbjerg kan du få karmen produceret således, at de kan leveres med 48 mm ruder, som sikre dig et af markedets bedste isolerende vinduer. ZelaLUX er en topmoderne døre- og vinduesserie som er produceret efter moderne og bæredygtige principper.

Den høje fokus på materialevalget, produktionen og den høje isoleringsevne betyder, at du spare penge på dine fremtidige varmeregninger. Som standard leveres ZelaLUX med tre lags energiruder i 48 mm tykkelse og lever dermed op til de kommende politiske krav om vinduers isoleringsevne. Som det er tilfældet for Alux serien, er ZelaLUX som standard produceret med slanke og elegante linjer, for hverken af gå på kompromis med fremtidens design eller lysindfaldet. For et billigere alternativ kan du også få leveret dine ZelaLUX vinduer med to lags energiruder. Med vinduer i Træ/Alu fra Hvidbjerg har du mange forskellige muligheder i forhold til modeltype og tilvalgsmuligheder. På Hvidbjerg' egen hjemmeside kan du ligeledes få et overblik over de muligheder du har med Træ/Alu vinduer fra Hvidbjerg. 

Fastkarmsvinduer

Hvidsbjerg’ fastkarmsvinduer i Træ/Alu leveres med udvendige glaslister som naturligt supplerer aluminiumsprofilen. Som det er tilfædet med fastkarmsvinduer i Plast/Komposit, anbefaler vi denne vinduestype til rum der i forvejen har vinduer med redningsåbninger, og hvis du ønsker at øge lysindfaldet i rummet. Med fastkarmsvinduer i ZelaLUX serien leveres tre tætninger i grå farve som standard.

Sidestyret Vinduer

De sidestyret vinduer i Træ/Alu fra Hvidbjerg produceres både i ALUX- og ZelaLUX serien, og anbefales især til etagebyggerier hvor en klassiske indretning i boligen ønskes at bevares. De sidehængte glidehængler er skjult i trækonstruktionen og giver dig elegante og stilrene vinduer. Som standard er vinduet leveret med pasvilgreb, men for en merpris kan du vælge mellem forskellige modeller samt pasvilgreb med lås, samt anverfer og sikringsbeslag klikventil. For at bliver klogere på de mange muligheder, anbefaler vi dig at tage kontakt til en af vores lokale rådgivere.

Bondehus/Dannebrogsvinduer

Hvidbjergs Bondehus/Dannebrogs vinduer leveres i ALUX serien, og er som standard produceret med anverfer og stormkrog. For en merpris kan få leveret vinduer med skræddersyet sprosser, klikventil, samt forskellige valgmuligheder i forhold til paskvilgrebe. Vi anbefaler dannebrog-vinduer til etageboliger, mens du for en merpris kan tilvælge sidesvingsbeslag, så du ret kan pudse vinduets ydersiderude indefra din bolig.

Sidehængte vinduer

Hvidbjerg tilbyder sidehængte vinduer i ALUX og ZelaLUX, hvor vinduet åbnes og lukkes med et kolvepaskvil i rammens lodrette side. ALUX-serien er kendetegnet ved ventilationsstillingen, hvor vinduet kan åbnes 1-2 cm, mens ZelaLUX leveres med justerbar rullepaskvil, grebsbetjent bremse og sikkerheds slutbrik. De sidehængte vinduer fra ZelaLUX leveres desuden med tre tætninger i grå farve, som kan vælges i andre farver for en merpris.

Topvende Vinduer

Med Hvidbjerg topvende vinduer i Træ/Alu kan du dreje hele ruden 180 grader, så ydersiden af vinduet kan drejes rundt om på indersiden. Dette er især en fordel ved boliger i flere etager, hvor rengøring indefra er et krav. Derudover har vinduet en ventilationsstilling som gør, at vinduet kan åbnes 1-2 cm i en fast position og sikre dig kontrolleret og sikker ventilation.

Topstyret Vinduer

Topstyret vinduer i Træ/Alu er produceret med hængsler som er monteret i rammens øverste del og som, ved åbning af vinduer, skyder vinduet ud fra den oprindelig position. Dette efterlader en åbning i vinduets øvre del på ca. 1-2 cm, som altså giver ekstra ventilation og udluftning. Hvidbjerg tilbyder både topstyret Træ/Alu vinduer i ALUX- og ZelaLUX-serien. Du kan både benytte topstyret vinduer ved etplansbyggerier og etagebyggerier, og er et af de mest solgte vinduestyper i Danmark. Som standard leveres vinduet med et rullepaskvil greb på vinduets underramme som giver let og sikre åbningsmuligheder.

Dreje Kip Vinduer

Som noget helt unik tilbyder Hvidbjerg Træ/Alu vinduer med Dreje kip-funktionen i deres ALUX serie. Vinduet er sidehængt, så du kan åbne vinduet helt op og sikre maksimal ventilation. Derudover kan du kippe vinduets øvre del i en fast position, som sikre en åbning på ca. 10 cm. Funktioner styres via håndtaget i vinduet lodrette karm, og er let at håndter for både børn og voksne.

For en merpris kan du få dine dreje kip-vinduer leveret med lås og/eller spærre for øget sikkerhed. Vi gør opmærksom på at Dreje Kip vinduer i Træ/Alu fra Hvidbjerg kun producers med tre lags energiruder i 48 mm tykkelse. Du har også mulighed for at få vinduerne leveret med sidebundhængt greb og klikventiler for en merpris.