Husk altid gratis opmåling - Online Tilbud på dine nye vinduer og døre her   Online Tilbud

Valg af producent

På det danske marked er der mere end 15 producenter af vinduer og døre. Herudover er der mange der importører af vinduer og døre fra Østeuropa og andre steder. De mange muligheder betyder at det kan være en god ide at sætte sig ind i mest almene certificationer. Som forbruger skal man være opmærksom på om hvorvidt produkterne er DVV-certificerede. De fleste producenter har valgt at blive certificerede af Dansk Vindues Verifikation (DVV). DVV-certificerede produkter er testet til at kunne modstå det danske klima. DVV-certificerede produkter er din garanti for at dine nye vinduer fungerer som de skal.

Endvidere giver DVV garanti i tilfælde af at producenten går konkurs og der efterfølgende opstå en reklamation. Her dækker DVV omkostningen, såfremt reklamationen er berettiget. Link til de producenter der er godkendte. Af netop den grund arbejder vi kun med producenter med DVV-certificerede produkter, så vores kunder har de bedste forudsætninger for denne type komplikationer. Du kan blive kolgere på vores forskellige producenter af døre og vinduer her, og læse mere om diverse produktstyper og tilvalg her.

FORSKELLE MELLEM DE FORSKELLIGE PRODUCENTER

Med produkter gennem 3B Boligrenovering A/S er du sikret høj kvalitet fra danske døre- og vinduesproducenter. Men selvom disse danske virksomheder tilbyderhar DVV-certificerede produkter, er der et par forskelle som du bør være bekendt med.

På denne side kan du få et nemt og hurtigt overblik over, hvad vi hos 3B Boligrenovering A/S synes, er de to vigtigste forskelle som du bør være bekendt med, når du skal udskifte døre og/eller vinduer.

Garanti

En af de primære forskelle, og som ikke kan ses direkte på producenternes produkter, er den dertilhørende garanti. Omfanget og længde af garantier varierer meget i forhold til hvilken producent du vælger, samt hvilke produkter du køber. Mens nogle producenter tilbyder fem års garanti, giver andre danske døre- og vinduesproducenter helt op til 10 års garanti på tilsvarende produkter.

Da der kan være en kompleks og indviklet proces at få skabt et overblik over diverse producenters grarantipolitik, anbefaler vi dig at tage kontakt til en af vores lokale rådgivere, som kan hjælpe dig med at skabe overblikket. Du kan blive kontaktet af en rådgiver fra 3B Boligrenovering A/S her.

Design

Selvom designs på produkter som for eksempel et klassisk Dannebrogsvindue kan virke ens, så er der forskel på designet af sprosserne, i denne forbindelse henholdsvis klassisk (buet) eller moderne (glat). Endvidere kan tykkelsen på sprosserne variere fra 25 mm til 45 mm. Nogle producenter har smalle ramme- og karmprofiler, mens andre er bredere. Samme løsning fra forskellige producenter er ikke nødvendigvis ens, og det samme gælder prisen. De forskellige producenter har forskellige prispolitik. Nogle har et omfattende farverprogram som standard, mens andre har et tillæg hvis kunden ønsker specielle farver. Nogle producenter har sikkerhedspakker med som standard, mens der kommer tillæg ved andre. Derudover bliver prisen justeret efter hvor meget produktionskapacitet den enkelte aktør har til rådighed og i forhold til eventuelle perioder med kampagnepriser.

Hos 3B Boligrenovering A/S anbefaler vi vores kunder at indhente tilbud fra flere aktører samtidig, ud fra de ønsker, du har. Ved at sammenligne tilbuddene kan der træffes en beslutning på et sagligt grundlag, hvor der bliver taget hensyn til design, type, materialevalg, energibesparelse samt mulighed for tilskud. 3B Boligrenovering A/S rådgiver dig gennem hele processen. Vi laver totalberegninger på din opgave så du har et samlet overblik over ”totaløkonomien” inden du træffer din beslutning. Vi håndterer hele processen fra rådgivning, opmåling, tilbud, montering, samt ansøgning og udbetaling af tilskud, når du ønsker at udskifte vinduer og døre. Er du klar til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud fra os, kan du via vores online tilbudskonfigurator indsende dine oplysninger og modtage et tilbud inden for 24 timer. Nemmere bliver det vist næppe.

Blev du inspireret?

Læs med her og bliv mere konkret på hvad de forskellige leverandører kan tilbyde indenfor vinduer og døre til dig.

Leverandøroversigt